Sveriges segertåg fortsätter

Ännu en seger för Erik Hamréns Sverige. Hans tredje seger på fyra matcher, en av dem slutade oavgjort.
Det blev tillslut en komfortabel och övertygande 3-0 seger för Sverige.
Första målet kom i 3:e matchminuten signerad Zlatan Ibrahimovic i sin landslags comeback.
Zlatan såg ut att trivas på plan och bjöd på några fina dragningar, finter och klackar (som vanligt) :)
Johan Elmander skarvade ut bollen till högerbacken Mikael Lustig som i sin tur slog en av flertalet lyckade svenska djupledsbollar i den första halvleken, Pontus Wernbloom fångade upp den djupt i det skotska straffområdet och spelade bollen snett in mot mål. Ibrahimovic mötte och bredsidade in 1-0 på Råsunda.

-Bra mål, mycket bra mål. Bra uppspel av många spelare. Pontus kommer i djupled och sätter in den. Fint mål, säger Ibrahimovic. Haha härlig kommentar av "Ibra".
2-0 kom genom ett fint samarbete mellan Svensson och Bajrami, de båda Elfsborgs proffsen.
Svensson slog en perfekt höjdboll i djupet, Bajrami tog ned bollen på bröstet och drog till med vänstern. Målvakten räddade det hårda skottet men Twentespelaren tog returen själv och tryckte till med högern. Upp i krysset, en riktig delikatess i mina ögon :D
Inbytte Kim Källström krigar i kamp om boll och lyckas med att hindra bollen från att gå över kortlinjen och slår in ett inlägg till Ola Toivonen (som borde nätat i första halvlek) som enkelt nickade in 3-0 i den 56:e minuten och därmed var matchen vunnen för svensk del.
Lyckad comeback för Zlatan i landslaget, mål direkt samtidigt som han banade vägen för de andra lagkamraterna :)