Chelseas tappade serieledning

Chelsea tappade poäng när Everton kom på besök på Stamford Bridge.

Chelseas ledningsmål kom efter en billig straff som Drogba sedan dundrade i mål. Everton kvitterade i den 85:e minuten och 1-1 var ett faktum. Målet gjordes av Beckford.

Arsenal hade det betydligt roligare när det genom sin vinst gick upp i serieledning.
Två gånger gav Samir Nasri Arsenal ledningen och till slut räckte det till tre sköna poäng för Arsenal - tre poäng som gör dem till ligaledare.

Arsenal leder nu ligan, en poäng före Man United som dock har en match mindre spelad.

Man City befäster sin fjärdeplats i Premier League tack vare 1-0-vinsten mot Johan Elmanders Bolton.
Målet kom efter bara fyra minuter av matchen då Yaya Touré frispelade C. Tevez som kom ensam med Boltons målvakt och enkelt kunde göra 1-0 och därmed segermålet.

Se alla Premier League mål 4:40 in i klippet :)