Reals kross! :D

Real Madrid krossade Levante i cupen, slutresultatet skrevs till hela 8-0 (!) :D
Hattick för Benzema och Ronaldo! :D

Karim Benzema stal rampljuset direkt när han dribblade sig fri och sköt 1-0 tidigt i matchen. Bara några minuter senare klev Ronaldo in i handlingen när han spelade fram Mesut Özil till 2-0.
20 minuter senare var det dags för Benzema igen när fransmannen rundade Levantemålvakten och sköt in sitt andra mål för kvällen.

Benzema kunde ha satt ett hattrick i halvlekens slut men valde att helt fri med målvakten spela i sidled till Cristiano Ronaldo som rullade in 4-0 i öppet mål.

Men i den andra halvleken fick Benzema göra sitt hattrick efter att Di Maria levererat in en perfekt boll som fransmannen lyfte över Levantes stackars målvakt. Och showen bara fortsatte. I en kontring efter en hörna fick Di Maria löpa sig fri från mittlinjen men när han skulle runda målvakten petades bollen bort och han kom ur vinkel. Då väntade han in Ronaldo istället som enkelt och omarkerad sköt 6-0. Två minuter senare satte samme Ronaldo 7-0 mot ett Levante som knappt försökte försvara sig längre.

Slutresultatet fastställdes i sista minuten av inhopparen Pedro Leon. 8-0, kanske läge att se upp för Källström och hans Lyon inför Champions League i vår ;)