Silly Season är redan igång :)



Här är vinterns hetaste rykte.
Ronaldinho till – Liverpool.
- Det vore fantastiskt att spela med honom, säger Lucas Leiva.

Äntligen är silly season igång på riktigt. Glöm alla snustorra och förnuftiga – förmodligen genomförbara – transfers. Fram med fantasierna!

Nu kommer nämligen uppgifter från italienskt håll om att brassen Ronaldinho, som haft det tufft i Milan, är på väg mot Premier League. Den 30-årige trollkonstnären har bänkats i Serie A på senare tid, inte minst efter sitt besök på en nattklubb kvällen före en match.

Flera sajter med en försmak för allehanda spekulationer snappar nu upp det rätt illa underbyggda påståendet om en stundande flytt till Anfield. Och globala medier hakar på.

- Det vore en fantastisk injektion för oss. Alla vet vilka kvaliteter Ronaldinho besitter, säger Liverpools mittfältare Lucas Leiva till brasilianska Globoesporte.com.

Den här säsongen har dock inte varit optimal för ”Dinho”. Han riskerar att utnämnas till den största besvikelsen i Serie A under 2010, och ”tävlar” om utmärkelsen med bland andra Felipe Melo, Adriano, Amantino Mancini, Marco Materazzi, Antonio Cassano och Adrian Mutu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0