Ytterligare en vinst

Zlatan och Milan fortsätter att leverera i ligan.
I eftermiddags gästade man Bologna och tog en komfortabel 3-0 seger efter mål av Boateng, Robinho och så självklart Zlatan som nu är uppe i nio ligamål den här säsongen.

I den nionde minuten tog sig "Ibra" fram på vänsterkanten och petade retfullt enkelt iväg ett inlägg rakt in framför Bolognas målvakt Emiliano Viviano.

Precis som i förra ligamatchen mot Brescia på San Siro var det Kevin-Prince Boateng som mötte svenskens passning och ordnade 1—0 med en snygg luftspark.
Ekdal gjorde en bra insats under sina 45 minuter men hans lag hade inget att sätta emot serieledarlaget från Milano.

Femton minuter in på andra halvlek var det dags för "Ibra" igen.
Med en perfekt nedtagning på bröstet och ett lika perfekt avslut placerade han bollen intill första stolpen.
3—0 — otagbart för Viviano (Robinho stod för bortalagets andra fullträff och Bologna brände en straff i slutet av matchen).
Zlatan har nu gjort nio mål och sju assist på sexton matcher.