Zlatans bomb i Milansvinst :)

Milan återtog sin trepoängs ledning före tvåan Lazio som inför matchen satte lite press på Milan genom att vinna sin match kvällen innan.

Den pressen förvandlades till en motivation och Milan vann enkelt med 3-0 även om segersiffrorna kunde blivit ännu mer.

Zlatan assisterade till 1-0-målskytten Kevin Prince Boateng (som gjorde sitt första ligamål) efter ett fint förarbete.

Tvåan gjorde sedan Robinho efter ett hårresande hemåtpassning mot Bresciamålvakten som aldrig nådde fram och som brassen snappade upp.

Ett par minuter senare gjorde Zlatan 3-0 från en stillastående position i straffområdet. Ett snabbt steg snett framåt och, pang, bollen satt som ett spjut bakom Sereni i Brescias mål som var näst intill chanslöst mot det skottet ;D

3-0 i den 32:a minuten stod sig sedan matchen ut (Zlatan byttes ut i andra halvlek för att vila honom inför nästa).
Svensken har nu gjort åtta ligamål och ligger tvåa i skytteligan.

Visst påminner 3-0-målet lite grann om målet som Zlatan gjorde mot Ungern 2005? ;D