Brasilien åkte ut ;(

Jahopp, då blire inge mer vm för min del då, jo kanske om argentina tar sig till finalen då...

Holland-Brasilien slutade 2-1, big no på det. Men jag måste faktist beskylla förlusten på domaren som alltför ofta dömde frisparkar till Hollands fördel VARENDA gång!
Riktigt dåliga beslut av domaren också och tveksamma frisparks situationer och till råga på allt så delade han ut ett mycket tvivelaktigt rött kort på Melo, vilket ledde till att Brasilien spelade färdigt matchen med en man mindre på plan.

Med en man mindre på plan är det ju svårt att anfalla och trycka dit ett kvitteringsmål i slutet av matchen speciellt mot ett fegt och filmande Holland som med lite tur, eller väldigt mycket tur lyckades vinna matchen och ta sig vidare till semifinal...på Brasiliens bekostnad.

Ännu ett vm utan ett samba sprudlande Brasilien i en final. Förra gången (VM 2006) åkte de också ut i kvarten, kommer dock inte ihåg vilka som stod för motståndet då.

Det återstår väl att se om Dunga får förtroendet att fortsätta vara förbundskapten och kunna leda Brasilien till det dära sjätte VM-guldet nångång.
Nästa vm-upplaga spelas ju i Brasilien 2014 och då kan jag garantera en förbundskapten som har en väldans press på sig att leverera ;D

Men aja, alla vi Brasilien fans får väl blicka framåt i ytterligare fyra långa år tills nästa vm drar igång på allvar.




Rivaldo & Ronaldo när de tog VM-GULD senast 2002!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0