Assisterande domaren hjälper Milan...

CL matcher spelades ju ikväll och självklart kollade jag på när Real mötte Milan på San Siro.

Real öppnade matchen bäst och hade full kontroll över spelet. Higuain gav sedan Real Madrid ledningen med 1-0.

Sedan vände det. Inzaghi byttes in för Milan och på assist från Zlatan satte han kvitteringen till 1-1 i den 68:e minuten. Tio minuter senare gjorde Inzaghi mål igen vilket betydde 2-1 till Milan, dock var det en solklar offside på Inzaghi...

Mourinho bytte sedan in Benzema mot Higuain vilket inte gav något speciellt tryck. Sedan bytte han in Pedro Leon och ut med försvararen Pepe. Real spelade nu med en trebackslinje.
Benzema lyckas att assistera till just Pedro Leon som lyckas kvittera till ett ganska rättvist slutresultat till 2-2, även om Real blev bestulna på ett mål.
Det gav Real en poäng och vidare avancemang till åttondels slutspelen vilket är ett litet glädje moment denna kväll :)