Rooney lämnar United?

Nu är det officiellt, Manchester Uniteds anfallsstjärna Wayne Rooney vill lämna klubben. Han ska även ha tackat nej till ett slutbud om ett nytt kontrakt med klubben.

Enligt flera medier så förbereder Real Madrid och lokalkonkurrenten Manchester City ett bud på engelsmannen. Real erbjuder t.o.m. Karim Benzema för att få över Rooney, vilket jag tycker inte alls behövs. Real har ju redan tillräckligt med minst lika skickliga anfallare som Rooney, som börjar tappa lite av sitt spel.

Samtidigt vill Manchester City skriva historia och genomföra världens dyraste övergång i fotbollsvärlden. Enligt Daily Mirror är man beredda att lägga ett högre bud än de 80 miljoner pund som Real gav för Cristiano Ronaldo 2009. Dessutom ska Rooney erbjudas en veckolön på över två miljoner kronor om året.
Manchester City skulle bara bli ännu bättre med Rooney i laget så om han går över till de ljusblå så fine :)

Men han är inget för Real vilket även Real Madrid-direktören Jorge Valdano instämmer med.
Här är ett citat från honom:
- Vi har två underbara spelare (Cristiano Ronaldo och Gonzalo Higuain) på topp och de visade förra säsongen att de kan göra 60 mål. Angel Di Maria och Mesut Özil kommer att hjälpa till. Frågan är vem vi skulle flytta på för att få in Rooney? Säger han till Telemadrid.


Kommentarer
Postat av: karo

tack tack ;)

2010-10-19 @ 21:09:53
URL: http://knasbolln.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0