Chelsea utslaget ;)

Matchen mellan Chelsea och Newcastle sågs nog som en lätt uppgift för Chelsea inför hemmamötet i ligacupen.

Det började bra för Londonlaget som tog ledningen i den 6:e minuten.
Sedan började vändningen för Newcastles del, de hämtade upp ett 0-1 underläge och 4min in i andra halvlek stod det 3-1 till dem.

Bortalaget var även nära att göra sitt fjärde mål för dagen och därmed kunna stänga matchen men de lyckades inte. Istället fick Chelsea spela med 10 man efter att Yossi Benayoun blivit skadat först efter att man redan använt sina tre byten.

I den 70:e hittade Anelka fram framför mål och sköt snyggt in reducerings målet 2-3. Chelseas upphämtning hade börjat, de satsade nästan allt framåt och i den 87:e minuten fick de en tveksamt dömd straff som Anelka tog vara på på bästa sätt.
Men på övertid lyckades Newcastle stänka dit mål nummer fyra genom Shola Ameobi och därmed lever Newcastles drömmar vidare i ligacupen.