Kvittering i 102:a minuten

Det var osannolikt drama när Liverpool fick 1-1 mot Arsenal. Två straffar på övertid avslutades med att Dirk Kuyt kvitterade i 102:a minuten.

Detta sedan att Emmauel Eboue oerhört klumpigt knuffat ned Lucas i straffområdet. Situationen kom medan Arsenalfansen fortfarande jublade över att Robin Van Persie gett Arsenal guldvittring med att säkert placera in 1-0 på straff i 97:e. Detta sedan Jay Spearing fällt Cesc Fabregas. Ingen av straffarna var solklara. I och med resultatet är nu Arsenal sex poäng efter United vars manager Sir Alex Ferguson satt på läktaren.

Anledningen till att det var så pass mycket övertid var att Liverpools Jamie Carragher åkte på en otäck smäll efter 55 minuters spel och fick hjälp att andas med syrgas när han bars ut på bår. Carragher krockade med unge medspelaren John Flanagan och såg ut att vara medvetslös redan när han föll i marken. Det var sedan otäcka bilder när läkarna försökte se till att Carragher skulle kunna andas.

Backen fördes till sjukhus och klubben har meddelat att spelaren har fått en kraftig hjärnskakning och har pratat med ledare och är vid medvetande.

Liverpool ställde förvrigt upp med 18-årige John Flanagan på högerbacken och hade även 17-årige Jack Robinson på vänsterbacken som ersatte skadade Fabio Aurelio.

Arsenal ägde spelet matchen igenom och Laurent Koscielny hade en nick i ribban.

Kolla in målen :)



Carraghers knock

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0