Pato saknar Zlatan

Alexandre Pato gjorde succé utan Ibrahimovic. Trots det och bråken dem emellan vill han ha Zlatan tillbaka. - Det är inte sant att jag spelar bättre utan honom, säger han enligt Football Italia.

Under säsongen har det i italienska medier rapporteras om en spricka mellan Zlatan Ibrahimovic och Alexandre Pato. Svensken har flera gånger gestikulerat vilt mot Pato och varit irriterad på honom på planen.

I derbyt mot Inter var Zlatan avstängd. Då gjorde Pato succé. Med sina två mål sänkte han Inter och nu är Scudetton nära för Milan. Trots det menar Pato varken att han är bättre utan svensken eller att han hellre vill spela utan svensken.

- Det är inte sant att jag spelar bättre utan honom. När han kommer tillbaka kommer han att lyfta laget och göra oss till och med ännu starkare – och det är viktigt.

Milan höll under söndagen på att få hjälp av Lazio i titelracet, när Napoli gick mot förlust hemma mot Rom-laget. Laget vände dock både 0-2 och 2-3 – och Cavanis hattrick gav till slut Neapel-laget segern. Pato menar också att det är mycket kvar av säsongen innan titeln är säkrad.

- Derbysegern var viktig, men det är fortfarande sju matcher kvar att spela och vi har inte råd med något misstag i någon av dem.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0