Ronaldo frälser Real! :D

Cristiano Ronaldo blev Real Madrids stora hjälte. I förlängningen gjorde han matchens enda mål och nickade titeln till marängerna.

Finalen av Copa del Rey böljade fram och tillbaka inledningsvis. Den hetaste chansen under de första minuterna fick Cristiano Ronaldo, sedan Mesut Özil spelat fram med en härlig chip. Ronaldo missade dock mottagningen, kom ur vinkel - och sköt utanför.

Vid ungefär en halvtimme spelad blev det sedan ordentligt irriterat, när David Villa föll i en närkamp. Arbeloa försökte få dra upp honom, varpå Villa blev arg och vips puttades det till höger och vänster mellan bland annat honom, Arbeloa, Ramos och Messi.

Om Real Madrid var bättre i den först var Barcelona helt klart vassare i den andra. Iker Casillas storspelade dock. Barcelona testade gång på gång, men den spanska landslagsmålvakten stod emot.

Matchen var dock mållös efter 90 minuter och gick till förlängning. Där hade Ronaldo ett nytt bra läge, när han sprang förbi Adriano och sköt utanför.

Förlängningen var 13 minuter gammal när matchens första mål kom. Angel di Maria hittade Cristiano Ronaldo i bortre delen av straffområdet, och huvudstarke Ronaldo tajmade inlägget perfekt och nickade in 1-0 till Real Madrid.

Målet blev matchens enda och Real Madrid blev mästare. Lagets första titel sedan 2008, och första Copa del Rey-titeln sedan 1993.