Toivonen missar kvartsfinalen

Ola Toivonen missar mötet med Benfica.
Svensken är skadad och behandlas i Serbien.
- Jag spelar inte, säger han till fotbollskanalen.se.

Det var i förra veckan som anfallaren skadade baksidan av ena låret på träning. Genast inleddes en febril aktivitet för att få honom i skick till att möta Benfica i torsdagskvällens kvartsfinal av Europa League.

Toivonen skickades till Serbien där han undersökts och behandlats av välrenommerade läkaren Marijana Kovacevic, som i vissa medier omnämnts som något av en ”mirakeldoktor”.

Hon har hjälpt Toivonen tidigare och nu var förhoppningen att hennes kunskaper skyndat på läkeprocessen tillräckligt.

Men så blir det inte. Toivonen står över matchen, men kan kanske vara tillbaka till sin nästa ligamatch. "Jag spelar inte", skriver han i ett sms till fotbollskanalen.se.

- Ola får sin sista behandling i dag och reser hem i morgon. Han kan alltså inte vara med mot Benfica, säger Toivonens pappa Yrjö till fotbollskanalen.se.

Ett extra tungt besked, med tanke på att forwarden varit avstängd i fyra ligaomgångar av Eredivisie - plus fyra träningsmatcher med PSV.

I den trupp som rest till Portugal återfinns dock klubbens övriga två svenska landslagsmän, Marcus Berg och Andreas Isaksson.


Kommentarer
Postat av: andrea

sv: haha sant... men han behöver inte ens så mycket pengar som han får :) dom kan likagärna cutta ner på hans lön och ge lite till kaka...

2011-04-07 @ 17:48:51
URL: http://dreeea.blogg.se/
Postat av: andrea

sv: haha sant... men han behöver inte ens så mycket pengar som han får :) dom kan likagärna cutta ner på hans lön och ge lite till kaka...

2011-04-07 @ 17:48:52
URL: http://dreeea.blogg.se/
Postat av: fialisakung

sv: oojoooj, grattis i efteerskoooooott! :D

nej pluggat typ :(

2011-04-07 @ 18:51:16
URL: http://homosaregay.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0