United vann över statistiken

United hade inte besegrat Chelsea hemma på Stamford Bridge på tio matcher.

Wayne Rooney gjorde matchens enda mål borta mot Chelsea. Men snackisen kommer att handla om straffen som Londonlaget ville ha på övertid.
- Jag tror att alla såg vad som hände, sa Chelseas målvakt Peter Cech efter matchen.

Efter matchen rasade Chelsea över den uteblivna straffen på övertid. Ramires kom fri, men stoppades av Patrice Evra.
- Det var straff och han borde ha blåst. Det var solklart för alla, men jag förstår att det inte är lätt att blåsa straff i den sista minuten, sa Chelseas tränare Carlo Ancelotti.

Manchester Uniteds tränare Sir Alex Ferguson var dock inte lika övertygad.
- Det såg ut att vara 50-50 från där jag stod. Om det var straff så var det här första gången på sju år som vi fick ett domslut med oss härifrån. Jag kommer inte att ha dåligt samvete, sa Ferguson enligt AP.

Wayne Rooney lät fotbollen tala.
Storstjärnan var rätt man på rätt plats när Manchester United vann 1-0 mot Chelsea i Champions league.
-Wayne var fenomenal och har givit oss en bra chans att nå semifinalen. Han var helt superb och visade sitt mod i kväll, sa Unitedmanagern Alex Ferguson efter matchen.

I samband med sitt hattrick mot West Ham i lördags skickade Wayne Rooney en rad svordomar rakt in i en tv-kamera, ett tilltag som gör att han nu hotas av två matchers avstängning i Premier League.
Inför onsdagskvällens stormöte i den första kvartsfinalen i Champions League blev det också känt att Rooney inte får något nytt sponsorkontrakt med den läskedryckstillverkare han varit reklampelare för sedan 2007.

Men hans mål från mitten av den första halvleken blev matchvinnande mot Chelsea och den kontroversielle engelske landslagsanfallaren fick därmed än en gång sista ordet.
Och till skillnad från i helgen lär han den här gången få mer positiva rubriker för det.

På övertid tacklade Evra ner Ramires i straffområdet - men Alberto Undiano viftade bort Chelseaprotesterna. En minut senare föll även Torres i straffområdet efter en duell med Valencia. Ingen straff då heller - spanjoren blev dessutom varnad för filmning.
- Jag tror att alla såg vad som hände, du kan se det tydligt på teve. Men, den viktigaste personen såg det inte. Vi förlorade och nu har vi ett berg att bestiga, sa Peter Cech.

Klicka på länken för att se målet :)
http://www.youtube.com/watch?v=qmjUTTs7NFE

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0