Gunners vann mot Barcelona :D

Det första mötet av två i Champions League mellan Arsenal - Barcelona slutade med en 2-1-vinst för engelskmännen.
Det var dock gästande Barcelona som gjorde det första målet efter ca 26 minuters spel genom David Villa, ett viktigt bortamål. Barca hade även det mesta av bollinnehavet (60% - 40%) i första halvlek då Arsenal såg väldigt tama ut.

I andra halvlek ändrades matchbilden. Barca skapade betydligt färre målchanser och de hade inte bollen lika mycket. Hemmalaget däremot höll i bollen lite mer än i första halvlek, vilket gav utdelning eftersom de gjorde två mål ;D

van Persie stod för Arsenals kvittering i den 78:e minuten. Sedan gjorde inhoppande Arshavin 2-1 för Arsenal i dn 83:e.

Barca pressade dock på lite mer i slutet av matchen men the Gunners lyckades hålla undan.

Returmötet på Camp Nou (8:de mars tror jag) blir nog rätt så underhållande, Barca måste vinna den matchen för att ta sig vidare :)

Roma - Shakhtar Donetsk slutade 2-3 ;D