Real Madrid är i form igen! :D

Real Madrid vann hemma mot Real Sociedad med 4-1.

Kaka gjorde mål redan i den 8:e minuten. Sedan stänkte Ronaldo in 2-0-målet och därefter 3-0 (och sitt 23:e mål för säsongen) innan första halvleken var över.

Bortalaget fick lite turligt in reduceringen till 3-1 efter skott av Tamudo som Casillas räddade men returen studsade på Albiol och in i mål.

Matchens sista mål stod togolesen Adebayor för efter fint förarbete av Ronaldo som släppte vidare bollen till Di Maria som hittar Adebayor som i sin tur placerar bollen i bortre stolpen :)

En mycket fin och välspelad match av Real Madrid som ser ut att vara på gång igen efter några sämre lyckade matcher.

Ronaldos måltorka är över, efter fyra raka matcher utan mål så lossnade det äntligen igen för portugisen ;D