Romas osannolika förlust!

Roma gästade Genoa och fick en smakstart på matchen. Redan i den 6:e minuten gjorde Mexes 1-0 till Roma.
Tio minuter senare var det Burdissos tur att näta och en målrik tillställning låg i luften ;)

När sedan Francesco Totti pangade in 3-0 efter en halvtimme till gästerna verkade tränaren Ranieri kunna sitta lugnt på bänken i ett par matcher till.
Lugnt verkade i alla fall hans spelare ta det. Genoa kom nämligen ikapp inom loppet av drygt 20 minuter i andra halvlek. Argentinaren Rodrigo Palacio gjorde två av målen - och bland annat 3-3 efter 74 minuter.

Totti hade sedan ett gyllene läge att göra 4-3 till gästerna efter 79 minuter - men sköt rakt på en back i ett nästan förövrigt helt öppet mål.

Istället gjorde Paloschi 4-3 för hemmalaget i den 83:e minuten och Ranieri gick kanske ned i Romas omklädningsrum för sista gång som lagets tränare.
Genoa fick Rafinha utvisad i den 90:e matchminuten.