Toivonen fixade 2-2

Ola Toivonen fixade 2-2 borta mot Lille i Europa League (första mötet av två).

Samtliga svenskar i det holländska laget fanns med från start. Ola Toivonen som släpande forward, bakom Marcus Berg, och Andreas Isaksson såklart i målvaktsrollen.

Hemmalaget Lille fick en hörna redan i den sjätte minuten vars retur Ola Toivonen skulle nicka bort. Han fick då en knuff och det blev inte bättre än att han nickade bollen rakt ut till Idrissa Gueye som drog till direkt. 1-0 till de franska ligaledarna i Lille!

I den 31:a minuten utökade brassen Tulio de Melo för Lille på nick - 2-0 bakom Andreas Isaksson i PSV-målet.

Med tio minuter kvar såg det först inte ut som att PSV skulla lyckas göra något mål. Men i den 83:e minuten sköt Toivonen i ribban på volley efter en hörna - returen slogs in av Wilfried Bouma och ett viktigt bortamål för PSV.
Bara en minut senare kvitterade Ola Toivonen för PSV. 2-2 i Lille och övertag PSV inför returen.