Milans härliga offensiv ;)

Milans offensiv visade klass igår kväll när de rödsvarta besegrade Cesena med 2-0.
Robinho var den som var på bäst spel humör i första halvlek och skapade mängder av chanser. Brassen fick även två friläges framspelningar av Zlatan med brände de båda.

Zlatan Ibrahimovic däremot fortsätter att bomba in nya mål i Italien. Han fick återigen starta med polaren Cassano när Cesena besegrades på San Siro.

Svensken var inblandad i Milans båda mål mot Cesena. I slutet av första halvlek störtade han in i straffområdet och när försvararen Maximiliano Pellegrino försökte stoppa honom styrde han bollen i eget mål. På tilläggstid i andra halvlek sköt svensken 2 - 0 ur dålig vinkel.

Serieledande Milan
är fyra poäng före tvåan Napoli.

Regerande mästarna Inter föll borta mot Udinese (1—3) och är nio poäng bakom arvfienden Milan.