Real Madrid redan klara

Eftersom Real Madrid så gott som är klarar för vidare avancemang i den spanska cupen Copa del Rey, så är det aktuellt redan nu att spekulera vilka los Blancos kommer ställas mot i nästa omgång. Det blir antingen Barcelona-laget Espanyol, eller Reals ärkerival Atlético de Madrid.

Efter 8-0 hemma på Santiago Bernabéu i första matchen av två i åttondelsfinalen i Copa del Rey är Real Madrid redan vidare. Även om match två skall spelas (22:00 ikväll), så finns det inte en möjlighet att det spanska bottenlaget från Valencia kan lyckas vända på steken.

Det blir antingen Barcelonas ärkerivaler RCD Espanyol (femma i Liga BBVA), eller våra egna ärkerivaler i form av Atlético de Madrid (sexa i Liga BBVA.) Det kommer definitivt bli en match att se fram emot, oavsett vilket av dessa två lag vi kommer ställas mot.

Mycket talar för vår lillebroder med Aguero och Forlan i spetsen lyckas ta sig vidare. Efter 1-0 hemma på Vicente Calderón i den första omgången, så är i alla fall utgångsläget mycket bra för det rödvita Madridlaget.

Första matchen i kvartsfinalen spelas redan nästa vecka. Real Madrid börjar hemma på Santiago Bernabéu.



 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0