Ronaldo rycker

Cristiano Ronaldo har skaffat sig en liten ledning över Leo Messi i kampen om skytteligan som pågår i skuggan av ligatiteljakten. Ronaldo har nu gjort 19 mål i ligan.

Real Madrids superstjärna gjorde två av målen när Real Madrid bortabesegrade Getafe med 3-2 på måndagskvällen.

Real hade en ganska komfortabel tvåmålsledning efter bara 18 minuter, men efter en reducering av före detta Real-spelaren Parejo så var Getafe i allra högsta grad med i matchen.

Men när Ronaldo gjorde 3-1 med sitt andra mål för kvällen så såg Getafe slagna ut, men när de reducerade efter ett klantigt ingripande av Marcelo som borde låtit en boll gå till inspark, men efter att han fumlat med bollen så hamnade den hos Albín som gjorde 3-2. Real kunde dock hålla undan och vinna matchen, trots att Arbeloa visades ut med knappt tio minuter kvar av matchen.

Kaka fick äntligen göra comeback i Real-tröjan efter sin knäskada efter ett inhopp i andra halvlek :)

Getafe - Real Madrid 2-3