Uniteds finlir

En klack och en rökare var allt som behövdes för Manchester United när man besegrade Stoke med 2-1.

Manchester United hade 1-0 i halvtid på Old Trafford mot Stoke efter att Chicharito med en läcker klack petat in ett inlägg från Nani.
Men fem minuter in på andra halvlek tystade Dean Whitehead hemmapubliken då han fick stå helt omarkerad i Uniteds straffområde och enkelt kunde nicka in kvitteringen för gästerna.

United pressade sedan på för ett ledningsmål vilket de fick utdelning för i den 61:a minuten.
Chicharito betalade tillbaka till Nani för passningen fram till 1-0 och spelade fram portugisen som med ett stenhårt vänsterskott sköt 2-1. Chicharito hade sedan en bra chans att göra ett andra mål strax innan matchslut men sköt över.

United leder nu med tre poäng över tvåan Manchester City, som dessutom har en match mer spelad.