Benzema fortsätter att leverera

Karim Benzema är i fantastisk form. I det heta derbyt gled han igenom, vrickade in bollen - och visade vägen för Real Madrid.
Fransmannen har nu gjort tio mål på de åtta senaste matcherna.

Det var Real Madrid för hela slanten i inledningen av Madrid-derbyt. Och det tog inte lång tid innan De Geas nolla var spräckt. Karim Benzema gled igenom och fransmannen, som är i hysterisk målform, gjorde inget misstag.

Lite senare utökade Mesut Özil. Real Madrid kom fram från sidan och bollen slogs lågt genom straffområdet. Ronaldo missade bollen och vädjade till domaren efter straff. Spelet gick dock vidare och till slut hamnade bollen hos Özil, som sköt upp bollen i nättaket utanför straffområdet.

Ronaldo var inte nöjd med domaren efter att han inte fick straff. Och i stället för att fira målet, gestikulerade han och var klart uppretad.

I andra halvlek gick matchen ned i tempo, och Real Madrid såg ut att spela lite på resultatet. När matchen nästintill var över, med fem minuter kvar att spela, kom då reduceringen. Sergio Aguëro höll sig framme och skapade lite nerv, men Real Madrid höll undan.

Kolla in målen :)

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0