City seger

Manchester City vann mot Wigan och knappar in på Arsenal - men det satt långt inne.

Eftersom Arsenal bara fick 0-0 hemma mot Sunderland i dag kunde Manchester City krypa närmre i toppen i och med 1-0-segern mot Wigan.

I den 38:e minuten tog City ledningen efter en galen tavla av omaniern Ali Al Habsi i Wiganmålet. David Silva sköt ett inte otagbart skott - som Al Habsi tappade in mellan benen. Att inte stå bredbent och skopa bollen borde Wiganmålvakten lärt sig redan i juniorlaget - oerhört slarvigt av 29-åringen.

I den 55:e minuten hoppade Vincent Kompany upp och sparkade en Wiganspelare över bröstet - solklart gult kort för belgaren, kunde blivit rött här också. På den efterföljande frisparken nickade Wiganbacken Caldwell mot mål, men Joe Hart hade koll på bollen som gick strax över.

Efter en timme hade Wigan haft 63 procent av bollinnehavet, laget tryckte nu på mot Citys mål - och de ljusblå förlitade sig på kontringar. Det höll sig matchen ut och segern gör att City har fyra poäng upp till Arsenal, men en match mer spelad.