Förlust utan Zlatan

Milan kom till spel utan flera nyckelspelare - däribland Zlatan. Då åkte man på stryk - mot ett vilt kämpande Palermo.

Milan utan Zlatan skulle försöka fixa tre poäng nere i Palermo. Men hemmalaget bjöd på svårt motstånd. Redan efter tio minuterk kom första målet, när Goian gav Palermo ledningen.

I andra halvlek pressade Milan Palermo under långa stunder, och skickade in boll efter boll i Palermos straffområde. Men laget hade förtvivlat svårt för att skapa några farligheter - och de gånger farligheterna dök upp missade man. Milan skulle heller aldrig hitta målet och matchen slutade 1-0 till Palermo.

Inte nog med förlusten - som ju öppnar för jagande Inter och Napoli - Milan fick också Pato skadad. Brassen fick halta av och leddes sedan av funktionärer av arenan, hoppandes på ett ben. Hur illa det är med Pato är dock ännu oklart.