Real bröt sviten :D

Real Madrid är i kvartsfinal i Champions League för första gången sedan 2004 efter en övertygande seger mot Lyon.

Marcelo gav Real Madrid 1-0 i slutet av den första halvleken. Vänsterbacken löpte sig igenom centralt mot fransmännen och vände skickligt bort sina bevakare innan han sköt 1-0.

I den andra halvleken frispelades Karim Benzema och sin vana trogen nätade fransmannen på sin gamla klubb. Dessförinnan hade han även ett mål bortdömd för offside. Strax efter 2-0-målet byttes Cristiano Ronaldo ut. José Mourinho vill inte riskera något med sin lårskadade stjärna.
Men Real slog inte av på takten för det. Angel Di Maria satte 3-0 tio minuter efter 2-0-målet med en elegant chipp i ett friläge.

Real Madrid är nu återigen i kvartsfinal. Senast var 2004.

På fredag lottas kvartsfinal-lagen i Viasatfotboll kl. 12, så skippa lunchen och bänka er framför tv:n ;)

Real Madrid - Schalke 04 vore ju en härlig lottning. Raúl kommer tillbaka till sin gamla hemmaklubb på Bernabeu, fina känslor de ;D