Reals klapp-klapp uppvisning ;D

Kennedy Bakircioglu och Markus Rosenberg höll med sitt Racing tätt i drygt 20 minuter hemma mot Real Madrid. Sedan passade sig gästerna från huvudstaden igenom Racingförsvaret och Mesut Özil kunde servera Emmanuel Adebayor till 1-0. Karim Benzema dubblade upp den ledningen knappt fem minuter senare.
Dessförinnan hade Real redan haft två ribbskott.

I den andra halvleken fick Racing en chans att komma tillbaka in i matchen men Pablo Pinillos straff var för dålig och Iker Casillas kunde rädda. Reduceringen kom istället med 20 minuter kvar av matchen när Markus Rosenberg klackskarvade till Mehdi Lacen som frispelade Kennedy Bakircioglu. Svensken gjorde inget misstag utan placerade in bollen bakom Casillas.

Det lilla hopp som väcktes hos hemmalaget dog dock snabbt när Karim Benzema satte 3-1 med en kvart kvar. Tio minuter efter 3-1-målet missade Emmanuel Adebayor en straff som även den var för dåligt slagen (enligt mig så borde Özil slagit straffen).