Reals SJUka vinst :D

Han fick en kram av Cristiano Ronaldo innan matchen - men sedan fick förre Real Madrid-tränaren Manuel Pellegrini sju raka slag i ansiktet av sin gamla klubb.

Matchen mellan Real Madrid och Malaga på Bernabeu var allt annat än jämn ;)

Det började lite trevande. Real skulle nog haft en straff efter att Benzema gått omkull i straffområdet, men domaren friade.
Några minuter senare gjorde högerbacken Sergio Ramos mål för Real men målet dömdes bort för offside.

Sedan vände det för hemmalaget.
En knapp halvtimme in på mötet med förre Real Madrid-tränaren Manuel Pellegrini slog Karim Benzema till. Fransmannen mötte med klackens utsida en Xabi Alonso-frispark på volley och målvakten Willy Caballero var chanslös.

Angel Di Maria utökade helt fri med målvakten efter att Marcelo spelat en boll upp till motståndarnas planhalva samtidigt som Malaga försvaret trasslade till det för sig. I halvlekens sista minut satte Marcelo en kanon till 3-0.

Cristiano Ronaldo hade många väldigt heta chanser och var på sitt absolut bästa humör, men bollen ville inte in förrän i början av den andra havleken då portugisen satte 4-0 för hemmalaget. Benzema satte sedan sitt andra mål för matchen när han nickade in ett inlägg från Marcelo.

Några minuter senare fick Real Madrid straff efter en hands och Cristiano Ronaldo stegade upp och dundrade in bollen i krysset. Han fastställde sitt hattrick tio minuter efter det målet när han satte förkrossande 7-0.
Direkt efter att han gjort sitt hattrick så valde Ronaldo att kliva av planen, även fast Mourinho redan hade gjort sina tre byten, de spelade sedan med tio man alltså, haha Ronaldo kan göra vad han vill, när han vill..allt han ville ha var ett hattrick ;)