Regerande mästarna vände

Det såg länge ut som att Bayern skulle utklassa Inter, men med två minuter kvar satte Goran Pandev målet som gjorde vändningen till ett faktum. Mästarna vann mot Bayern igen.

Bayern München hade drömläge inför matchen i och med segern i Milano. Men Samuel Eto'o kvitterade omedelbart på Allianz Arena i München. Bayern-spelarna skrek på offside, men domaren friade.

En dryg kvart senare var det dags för en favorit i repris. På San Siro avgjordes matchen sent efter att Julio Cesar släppt en enkel retur till Mario Gomez. Nu gjorde han samma sak - återigen på skott från Arjen Robben. Cesar tappade en boll som han borde haft i famnen och Gomez kunde sätta 1-1 och 2-1 totalt. Ett riktigt läckert mål då Gomez stod med ryggen mot mål och sköt in bollen ;D

Tio minuter därefter fick Thomas Müller ett friläge. Den unge tysken gjorde inget misstag utan satte 3-1 totalt och 2-1 i matchen till tyskarna.

Sedan blev det mycket Bayern. Gomez fick en boll som han fick in mot mål och bollen gled längs mållinjen.
Bayerns Thomas Müller och Inters Lucio gled in mot mål för att sätta dit/rensa bollen.
Lucio lyckades bäst och rensade bollen på Müller och bollen gick aldrig in i mål.
3-1 där och matchen hade nog varit över.

En stund senare fick Ribery ett jätteläge att även han stänga matchen efter att elegant chippat sig förbi Interförsvararen och sedan kommit helt fri med målvakten.
Ribery sökte det högra hörnet men Julio Cesar i Inter-målet fick upp händerna i precis rätt läge och lyckades styra undan bollen till en hörna.

Ribery kunde ha spelat bollen till sina lagkamrater som hade bra lägen att sätta dit den, eller alternativ nummer två: göra bort målvakten och gått åt vänster och sedan petat in bollen i mål då det fanns mycket utrymme för honom.

Men fortsatt 2-1 och matchen levde.

I den andra halvleken fick gästerna nytt hopp när Wesley Sneijder pricksköt 2-2, men fortfarande var det nog inte många som trodde på italienarna. Bayern hade dominerat matchen totalt men två minuter kvar satte Goran Pandev 3-2, målet som tystade hela München och innebar att Inter är i kvartfinal tack vare bortamålsregeln.