C. Ronaldo - historisk tremålsskytt! :D

Ronaldo gjorde tre mål och går nu mot skytteligaseger i La Liga, samtidigt som han är Real Madrids bästa målskytt någonsin under en ligasäsong.

Real Madrid skulle ta ledningen när Ronaldo gick upp och nickade in 1-0 en bit in i den första halvleken.
Samme Ronaldo skulle sedan utöka Reals ledning i den andra halvleken, vilket gör att Barcelona får fixa biffen själv på onsdagen.
Ronaldos andra mål var hans 35:e i La Liga den här säsongen, vilket innebär att han är den bäst målskytten någonsin under en ligasäsong i Real Madrids historia, före Ferenc Puskás.

Benzema kunde även göra 3-0 när Alonso hittade Benzema med en fin djupledsboll och fransmannen behärskat kunde rulla in bollen efter att bara ha varit inne på plan i knappt en minut. Precis innan matchens slut skulle sedan Ronaldo få göra sitt tredje mål från straffpunken.

C. Ronaldo kan nu tangera Hugo Sanchez La Liga rekord med 38 fullträffar under en och samma säsong ;)