Real och Milan överens?

Det sägs att Real Madrid och Milan har kommit överens om en bytesaffär för brassen Kaká och svensken Zlatan Ibrahimovic.

Den förra Barcelona anfallaren, och nu Milan spelaren, Zlatan Ibrahimovic sammankopplas med en flytt till den spanska huvudstadsklubben Real Madrid.

Den spanska tidningen El Mundo Deportivo säger att den svenska målgöraren kan vara inblandad i en bytesaffär med den brasilianska stjärnan Kaká.

Detta betyder att den förra Inter spelaren kommer att återförenas med sin förra tränare i Italien, Jose Mourinho. Real Madrid fansen däremot kommer förmodligen att inte acceptera denna affär med tanke på att han tidigare spelade för Santiago Bernabeu klubbens rivaler för bara ett år sedan.

Rossoneri har flera gånger deklarerat genom presidenten Silvio Berlusconi och vicepresidenten Adriano Galliani att man skulle välkomna Kaká tillbaka till Milan "öppna armar".

När man senare frågade Massimilano Allegri om han vet något om en sådan bytesaffär mellan hans klubb och de spanska giganterna, sa han: "Ett byte med Ibrahimovic och Kaká? Jag vet ingenting om detta."


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0