Zlatan returns

Som de flesta av er säkert redan vet vid det här laget så gör Zlatan Ibrahimovic ännu en comeback i landslaget.
Han blev sugen på att börja lira igen efter att han sett stämningen på VM och där ville han oxå vara å spela med Sverige (som inte tog sig dit därpå han nobbade fortsatt landslagspel).

Zlatan blir dessutom kapten i landslaget igen istället för Anders Svensson.



Med Zlatan tillbaka i landslaget lär vi få se fler spektakulära mål signerade av Zlatan, de e ett som e säkert ;)

Unthinkable (2010)

Ladda ner en film igår, Unthinkable, med bl.a. Samuel L Jackson. Den är från 2010 och är riktigt braaa faktist, typ en thriller/drama och som det stod i recensionen jag läste: "för realistisk för att klassas som fiction" haha känn på den ;)

                                                      

Den handlar iaf om en kille som numera ser sig som muslim och han har planterat tre atombomber i tre olika städer i USA. Han berättar bara vart han har placerat ut dem om FBI går med på hans krav.
Killen som gjort bomberna är föredetta militär så han har låg bristningsgräns när de torterar honom.
"Någonstans i USA kommer tre atomladdningar att detonera. En enda man vet var de finns. Hur långt kan myndigheterna sträcka sig för att få honom att tala? Situationen är alltför realistisk för att kunna avfärdas som fiction…"

Jag rekommenderar starkt att ni ser denna film, den är för bra för att bli osedd haha




Spanien tog VM-GUUULD!!! :D

Vilket år och mästerskap för Spanien!

2008: EM-guld
2010: VM-guld
Imponerande facit av spanjorerna som alltid har haft svårt att ta sig förbi kvartsfinalerna i stora mästerskap, men nu har dem absolut lyckats med det. Först under EM då dem blev europamästare men även nu under VM där dem tog det efterlängtade guldet, deras första VM-guld någonsin! :)

Föresten, om ni tog mitt tips om att Tyskland skulle vinna bronsmatchen så har även ni vunnit en hacka, för det va just det som de gjorde, vann bronsmatchen ;)

Men iallafall...Holland hade ju två riktigt bra lägen genom Arjen Robben att göra 1-0 men Iker Casillas var ju värdsklass i målet som vanligt. Casillas som dessutom valdes till turneringens bästa målvakt :)
                                                                                                                             

Holland spelade sin tredje VM-final genomtiderna och precis som -70 och -74 slutade det med ett silver, måste kännas tungt att förlora en VM-final...då e de bättre å vinna brons, då vinner man ju iallafall något haha ;D
De gick inte hem tomhänta för de. Förutom silvermedaljen är Holland nu det första och enda lag i VM:s historia att förlora samtliga tre finaler de spelat i haha, vet inte om de vill bli ihågkomna som det men men ;D 

Och juste i bronsmatchen lyckades ju skrällen Thomas Müller göra mål för sitt Tyskland och gjorde dä´rmed sitt femte mål i VM vilket senare resulterade i att han VANN VM:s skytteliga blott 20 år gammal (!)...otroligt ju :D

Men nu kanske ni tänker "men David Villa, Klose och Sneijder gjorde ju oxå fem mål", ja det gjorde dem men Müller vann skytteligan tack vare att han gjorde mer assist än de övriga så därför fick han mer poäng och vann därmed skytteligan, grymt! ;)
Se hela bilden


Thomas Müller






Självklart måste jag ju ha en bild på Världsmästarna SPANIEN!
 
                       

Bronsmatch ikväll!

Wuhu, bronsmatch ikväll då...det b etyder ju bara att finalen börjar närma sig :D

Uruguay-Tyskland spelar om bronspengen, jag är rätt säker på att tyskarna tar den utan större problem, men man vet ju aldrig i detta VM ;)
Så länge D. Forlan är i toppform i Uruguay så kan det nog bli en nervkittlande avslutning på bronsmatchen med tanke på att flera tyska spelare är sjuka/skadade, bl.a. Klose som sägs blivit smittad av en influensa som flera spelare i laget bär på och Özil har en skada i bakre låret men beräknad ändå komma till start.

Men om ni vill tjäna storkovan, ta då mitt heta tips i denna heta sommardag och satsa en slant på Tyskland, med rätt odds och en hääärligt stor vågad satsning så kan det löna sig ;)
Betway.com brukar ha schyssta odds :D

Och juste, matchen börjar kl. 20:30 för er som vill veta (eller läser detta haha) på svt2 (eller svt1, aja)...men nu pallar jag inte skriva mer just NU, för det e så himla hett här inne, för ett tag trodde jag att de va jag men det visade sig att temperaturen där ute stod på 30 grader...

                                                 
Glöm inte å satsa, vinner ni stoooort kan ni ju alltid skänka en slant till de behövande nere i Sydafrika :)


                                                                


Peace Out! (Y)


Brasilien åkte ut ;(

Jahopp, då blire inge mer vm för min del då, jo kanske om argentina tar sig till finalen då...

Holland-Brasilien slutade 2-1, big no på det. Men jag måste faktist beskylla förlusten på domaren som alltför ofta dömde frisparkar till Hollands fördel VARENDA gång!
Riktigt dåliga beslut av domaren också och tveksamma frisparks situationer och till råga på allt så delade han ut ett mycket tvivelaktigt rött kort på Melo, vilket ledde till att Brasilien spelade färdigt matchen med en man mindre på plan.

Med en man mindre på plan är det ju svårt att anfalla och trycka dit ett kvitteringsmål i slutet av matchen speciellt mot ett fegt och filmande Holland som med lite tur, eller väldigt mycket tur lyckades vinna matchen och ta sig vidare till semifinal...på Brasiliens bekostnad.

Ännu ett vm utan ett samba sprudlande Brasilien i en final. Förra gången (VM 2006) åkte de också ut i kvarten, kommer dock inte ihåg vilka som stod för motståndet då.

Det återstår väl att se om Dunga får förtroendet att fortsätta vara förbundskapten och kunna leda Brasilien till det dära sjätte VM-guldet nångång.
Nästa vm-upplaga spelas ju i Brasilien 2014 och då kan jag garantera en förbundskapten som har en väldans press på sig att leverera ;D

Men aja, alla vi Brasilien fans får väl blicka framåt i ytterligare fyra långa år tills nästa vm drar igång på allvar.




Rivaldo & Ronaldo när de tog VM-GULD senast 2002!!!


2lax10 hits

äntligen ett litet uppehåll med VM, som förvisso drar igång i morrn igen, så nu tänkte jag dela med mig av några underbara sommar hits :D

sitter ju här och smaskar i mig lite godis så vad passar inte bättre än att först rekommendera låten Candy med Aggro Santos, den e grym, den blir bara bättre å bättre för varje gång jag lyssnar på den ;)

föresten, gör en lista med tolv bra låtar just nu :)
ska nog börja lista ndåt, dvs, börjar med den "sämsta" av de tolv jävligt bra låtarna och nummer ett på listan...(wait for it)...längst ner! :D

#12: Edward Maya med låten Stereo Love

#11: Lady Gaga - Alejandro..jag vet att den inte är gjor 2010 men den har tydligen blivit riktigt populär nu på senare tid så drf får den va me på listan ;D

#10: Sean Kingston - Eenie Meenie

#9: Inna - Hot...den har skönt beat, funkar att dra ett joggingpass med (inte för att jag brukar göra det men :) )

#8: Mumford & Sons - Little Lion Man...oxå en "2009-låt" men den e skööön ;)

#7: Lena - Satellite... vinnaren av eurovision, helt ok men hon har ett skönt sound så mest drf hon får va me på min alldeles egna lista ;D

#6: HOFFMAESTRO - Highway man... denna e riktigt skön att lyssna på t.ex. när man tar en promenix med vovven :) dels är den bra för att jag (utan att läsa texten) har lyckats lära mig den snabba "rapen" han drar med jämna mellanrum i låten :)

#5: Shakira - Waka Waka (This Time for Africa)...mitt under pågående fotbolls-vm så måste ju bara denna låt dyka upp på topp 5 på lista...man lär sig gilla låten :D

#4: Stromae - Alors On Danse...riktigt skönt beat, man bara rycks med i låten och vips så har man gjort lite nya dance moves

#3: Aggro Santos - Candy..som sagt, ju mer man lyssnar på låten, desto mer gillar man den ;)

#2: Travis McCoy - Billionaire...vad kan man säga...Travis är äntligen tillbaks med nytt material och denna är ju riktigt bra, han va ju med i Gym Class Heroes, deras topplåt måste jag nog säga är Cupid's Chokehold. Men Billionaire-låten är riktigt top notch.

...och vinnaren är: #1: Yolanda Be Cool & DCUP - We No Speak Americano...grymt bra partylåt och ett sånt jävla bra sound att man typ går bananas :D

så alla ni där hemma med spotify, checka in dessa låtar...jag är nog säker på att de allra flesta av er har några av dessa låtar på era listor, men lyssna på dem och njuuuut! ;)


RSS 2.0