Berbatovs shows

Manchester United körde över Sebastian Larssons Birmingham under lördagseftermiddagen. United vann enkelt med 5-0.

Redan i den andra minuten började Manchester United sin show efter fint uppspel där Dimtar Berbatov knoppade in 1-0.

På det viset fortsatte United och halvtimmen senare var det dags igen och återigen var det Berbatov som visade vägen för sitt lag. Innan halvleken var slut gjorde även Ryan Giggs 3-0, efter stort jobb av bulgaren som visade sig från sin bästa sida på Old Trafford.

Bollinnehavet 78-22 i United-favör sa allt.

Åtta minuter in i andra fortsatte showen och återigen var det Berbatov som var sist på bollen. Hattrick-hjälten har varit inblandad i det mesta.

Sebastian Larsson byttes in i matchens 64:e minut och gjorde inte så mycket väsen av sig.

Sista ordet fick Nani, som helt oattackerad drar sig inåt banan och får placera in 5-0 för sitt United. Horribelt försvarsspel av Birmingham.

Birmingham var nära på en reducering, då de missade öppet mål. Annars har de inte mycket mot United och har en del att arbeta med.