Chelseas tapp

Matchen mellan Chelsea - Aston Villa slutade hela 3-3 (!) i en riktigt galen match ;D

Chelsea tog ledningen genom en straff som Lampard förvaltade på bästa sätt i den 23:e minuten.

I den 43:e minuten fick även bortalaget en straff. Young ville inte vara sämre och även den straffen gick in.
I början av andra halvleken (47') nickade Heskey in ledningsmålet.

Chelsea ångade på men lyckades inte riktigt få hål på Friedel i Villa målet, men i den 84:e minuten lyckades tillslut Drogba trycka in kvitteringen. Fyra minuter senare gav John Terry sitt Chelsea ledningen vilket skulle bli en mäktig vändning på Stamford Bridge, men den här gången ville Aston Villa annat och de lyckades kvittera till 3-3 genom Clark i slutminutrarna.

3-3 innebar att Chelsea tappar i toppstriden mot Arsenal och de båda Manchesterlagen.