City toppar PL! :D

I skrivande stund toppar just nu Manchester City Premier League efter en riktigt rafflande match mot Wolverhampton.

Hemmalaget City vann med 4-3, dock så var det Wolverhampton som gjorde det första målet på City of Manchester Stadium.
Kolo Toure misslyckades med sin rensning och bortalagets Milijas fick tag i bollen och satte dit den i den 13:e minuten.

Kolo Toure fick dock revansch för sitt misstag. Vid en hörna fick han grepp om bollen och kunde stöta in kvitteringen, efter viss röra i Wolves straffområde, strax före pausvilan.

I början av andra halvlek var det Citys tur att chocköppna.
Både 2-1 och 3-1 kom efter mål av Carlos Tevez och Yaya Toure i den 48:e respektive 53:e matchminuten. Citys nyförvärv Edin Dzeko - fick chansen från start i anfallet - spelade fram till det tredje målet. Tevez skulle sedan göra sitt andra mål till 4-1 (66') - och då såg matchen avgjord ut.

Det var dock nära att City skulle tappa sin klara ledning. Lescott gjorde en klumpig tackling på Kevin Doyle, som kunde slå in 4-2 på straff. Sedan kom också 4-3 i slutminuterna, ett mål där det var nästintill omöjligt att se om bollen var inne eller ej.

City lyckades dock hålla undan och ta en viktig seger i kampen om både Champions League placeringar och liga titeln ;)