Real Madrid - Villareal 4-2

Vilken match!!! :D

Real Madrid och Cristiano Ronaldo replikerade direkt efter Villareals tidiga ledningsmål. Men Villareal fortsatte att bjuda till borta mot Mourinhos mannar och tog tillbaka ledningen efter knappt 20 minuter.

Marco Rubéns 2-1-mål var riktigt snyggt efter att han hur kyligt som helst lobbat in bollen över en Casillas som stått långt ute.

Innan första halvleken var slut hade dock Real Madrid kvitterat - och vem annars om inte nickstarke Ronaldo som knoppade in 2-2. Ronaldo fullbordade sen sitt hattrick när han förvaltade sin egen retur långt intill den högra stolpen.

Stekhete portugisen låg även bakom Reals 4-2 med en snygg lyftning in till Kaka som fick göra sitt första mål efter sin comeback och för sin hemmapublik dessutom :D
Men det var tränaren Mourinhos målfirande som drog kamerornas uppmärksamhet. Mitt framför Villareals avbytarbänk jublade han i kapp med hemmafansen varpå spelarna på bänken blev så frustrerade att vattenflaskor började flyga mot Mourinho.

4-2 82' Kaká

Ronaldo har nu gjort 49 mål på 47 La Liga-omgångar, eller 63 mål på 62 officiella omgångar om ni så vill, vilket är rekord! Grymt bra gjort av portugisen som dessutom gjorde sitt tredje hattrick för Real i La Liga den här säsongen!