Uniteds vänding

Berbatov kunde stänka dit 3-2 med fyra minuter kvar av ordinarie tid - och fullborda vändningen.

Manchester United reducerade och kvitterade inom ett par minuter. Med dryga kvarten kvar var fortfarande Blackpool i ledningen. Två minuter senare hade Javier Hernandez satt 2-2. Just tidigare hade Berbatov gjort reduceringsmålet.

Blackpool tog ledningen tidigt mot United. Det var Cathcart som nickade in en hörna mot serieledarna. Innan paus skulle hemmalaget sedan utöka - målskutt då Campbell. United illa ute.

United toppar nu ligan med sina 51p, fem poäng före tvåan Arsenal som vann sin match mot Ipswich med 2-0.
Ipswich höll Arsenal ifrån sig i en timme. Sedan fick Nicklas Bendtner en långboll, vände bort sin försvarare och kunde skruva in ledningsmålet. Bara kort därefter kom 2-0 - efter att Koscielny nickat in en hörna.

Första halvlek var mer eller mindre spel mot ett mål, som förväntat. Men Ipswich försvarade sig hyfsat bra och Arsenal skapade - förutom en ribbnick av van Persie - mest halvchanser.