Skön MiX

Lite sköna sommarlåtar! :D

Mohombi - Dirty Situation

Mohombi - Coconut Tree (Härlig summerfeeling i denna låt)

September - Mikrofonkåt

Shakira - Loca

Shakira - Rabiosa (så härlig :D)

Spankers - Sex On The Beach

A Tribe Called Quest - Can I Kick It (kommer alltid vara bra)

Wiz Khalifa - Ink My Whole Body

Wiz Khalifa - Roll Up (underbar summerfeeling ;D)

Marc Cohn - Walking in Memphis

Ison & Fille - Jag Skrattar Idag

Ison & Fille - Galen

Alexandra Stan - Mr. Saxobeat

Bruno Mars - The Lazy Song

Chumbawamba - Tubthumping (adrenalinkick?)

Dean Martin - Aint That A Kick In The Head

Swedish House Mafia - Save The World


Skön remix ;D

En remix på Chris Browns låt Look At Me Now, rätt härlig faktist :P

Hon är rätt bra på att göra Busta Rhymes lilla rapbit :)

 

Originalet:

 


Real Madrid 2010/2011

Säsongen 2010/2011 är alltså över.
Real Madrid vann Copa del Rey och Barcelona vann La Liga samt Champions League.

När det gäller Real Madrid, tycker jag att Los Blancos har förbättrat sitt spel både psykiskt och fysiskt. Huvudstadsklubben startade säsongen fantastiskt.

Laget: Att vinna en cup som man inte hade vunnit på 18 år kallar jag för framgång.

Real Madrid må ha förlorat ligan samt den efterlängtade Champions League titeln, men till skillnad från säsongen 2009/2010 vann Los Merengues åtminstone en titel i år.

Barcelona må vara världens bästa klubb i nuläget, men detta betyder inte att Real Madrid är de sämsta.
Spanjorerna vann mot stora klubbar - som Serie A mästarna AC Milan och engelsmännen Tottenham - vilket betyder att de har vad som krävs för att vinna ännu större saker. Det enda som behövs är att spelarna lär känna varandra lite mer.

Vi har ju sett att det har gått bra för Ronaldo – Marcelo – Pepe - Kaká eran, och jag ser fram emot ett sådant samarbete inom hela laget nästa säsong.

[ 1 = Icke Godkänd, 2 = Godkänd, 3-4 = Väl Godkänd, 5 = Mycket väl godkänd ]

Tränarbetyg:

Jose Mourinho, Betyg: 4.
Trots att den portugisiska tränaren har blivit kritiserad av nästan hela världen, har han lyckats med något som ingen annan tränare har gjort på arton år - att vinna Copa del Rey titeln.
Han tog även laget vidare till Champions League semifinalen, vilket var något som ingen tränare har lyckats med under de sju senaste åren. Han må ha spelat defensivt mot Barcelona, men detta ändrar inte på något.

Vad hände med alla andra matcherna då? Ska man bara kolla på en match och skita i de andra? Folk säger att Mourinho har förstört Real Madrids spelstil, men jag har bara sett positiva saker med Real Madrids spelstil - de samarbetar mer.
Vore det inte för Mourinho, hade inte spelare som Benzema, Kaká, Di Maria och Özil haft en bra form. Han uppmuntrar sina spelare, tänker logiskt och vet vad han gör.
Man ska inte ifrågasätta Mourinhos taktiska planer, eftersom ingen utav oss vet hur han tänker. Anledningen till att han inte fick en fyra var på grund av den stora (5-0) förlusten mot Barcelona.

Spelarbetyg:

Iker Casillas, Betyg: 5.
Denna målvakt har räddat Real Madrid flera gånger i alla tre tävlingar.
Inte endast stoppade han bollarna, utan han stoppade dem med stil. Han är verkligen en av planens absoluta giganter, som på varje match han spelar, visar att han är de stora matchernas man.

Vi har sett Casillas stoppa flera skott från stjärnor som Lionel Messi, göra bra ingripanden matcherna igenom och täcka skottvinklarna väl.
Casillas är varje motståndares mardröm och den ingen målvakten som kan rädda skott lika fint som honom.

Jerzy Dudek, Betyg: 3.
För få spelade matcher, men en bra sista säsong för Dudek. Avslutade sin fotbollskarriär med stil och spelade rätt så bra med tanke på att han inte var i matchform.

Antonio Adan, Betyg: 2.
Det går inte att sätta ett högre betyg på Adan med tanke på att han inte har spelat så många matcher. Han har dock gjort bra insatser i de matcher han spelade, och jag ser fram emot att se vad det blir av med denna målvakt.

Sergio Ramos, Betyg: 4.
Enligt mig är han en av världens bästa högerback, och med tanke på att han är väldigt ung (25 år) så är jag säker på att han kommer att bli den bästa i framtiden. Inte endast är han bra defensivt, utan han kan även fylla på kontinuerligt i anfallen.
När Pepe blev utvisad mot Barcelona i CL semifinalen hade spanjoren två roller – försvarare och mittfältare, och han bör få kredit för det, eftersom han klarade uppgiften ganska bra. Denna spelare må kallas för en försvarare, men spanjoren skulle kunna spela som anfallare eftersom han är bra både offensivt och defensivt.

Alvaro Arbeloa, Betyg: 3.
Kanske är Arbeloa ingen startspelare, men så vitt jag har sett så har han allt i allt gjort ett bra jobb säsongen 10/11. Han var ren och stabil defensiven, dock har han haft sina ”otursdagar”. Misstag gör ju alla, och jag anser att han har skött sin kant bra. Han borde dock våga köra offensivt när han har chansen, eftersom han vissa gånger inte har vågat göra det.

Ricardo Carvalho, Betyg: 4.
Liksom Arbeloa har Carvalho gjort ett bra jobb denna säsong. Dock har han varit bättre i vissa matcher och sämre i andra. I de flesta matcherna har han inga bekymmer i defensiven, och är nästan alltid på rätt plats vid rätt tillfälle. Det är han som är ”bossen” över backlinjen, och fungerar utmärkt med Sergio Ramos. Ett väldigt bra köp av Real Madrid!

Pepe, Betyg: 5.
Pepe är enligt mig en av världens bästa mittback. Inte endast är han en bra försvarare, utan han kan även dominera som offensiv mittfältare.
I matcherna mot Barcelona var portugisen Real Madrids nyckelspelare. Under tiden som han spelade lyckades han hålla Messi långt ifrån målet, och störde katalanernas passningsspel tack vare hans löpningar.

Under hela säsongen har han ständigt varit ett skydd för angrepp mot backlinjen. Det fanns ingen match där han inte syntes till, utan han var alltid igång, vaken och slutade aldrig att kämpa för sitt lag.

Raul Albiol, Betyg: 2.
Albiol har inte varit stabil säsongen 10/11, men man kan ju fråga sig själv om han någonsin har varit det? Jag menar inte att han har varit oviktig för laget, för vi alla såg ju när han räddade oss mot Sevilla, då bollen var väldigt nära att gå in i mål. Han är godkänd, men inte mer än så.
Han har gjort för många misstag och det är inte förrän den andra halvlek startar då man inser att han spelar. Han borde leva sig in i sin roll ännu mer, trots att man kan se på honom att han försöker göra sitt bästa på planen.

Marcelo, Betyg: 5.
Brassen som inte hade en bra säsong med Real Madrid säsongen 09/10, visade vad han går för året därefter.
Inte endast har han visat sina kvalitéer som vänsterback, utan även som attackerare.

Han var definitivt värd sitt betyg, och enligt mig är han världens bästa vänsterback för tillfället. Marcelo har verkligen utvecklats och med tanke på hans unga ålder, kommer han att vara fantastisk i framtiden.

Det är han som sätter fart på Real Madrids anfallsspel och det är han som gör otroligt fina assist till bland annat Cristiano Ronaldo.

Lassana Diarra, Betyg: 4.
Fransmannen har inte fått spela många matcher, men de matcher han spelade imponerade han riktigt bra.

Han är bra i defensiven, trots att han någon gång släpper någon springa förbi honom, men så fort Lass har bollen vid fötterna kör han sitt otroliga spel.

Säsongen 10/11 har Lassana hittat sin form och Mourinho har nog mycket att fundera över i sommar.
När han spelade tog han gång på gång väldigt bra initiativ framåt och bevisade att han även kan vara väldigt konstruktiv.
Inte endast har han försvarat, utan han har även provat på skott flera gånger. Trots att han spelade för få matcher är han värd sitt betyg.

Sami Khedira, Betyg: 3.
Khedira har gjort bra ifrån sig för att vara hans första säsong med Real Madrid, det har han verkligen, men inte så bra som man förväntade sig.
Han har styrkan och motivationen som behövs, men det är i slutet av matcherna då bensinen tar slut. I början av säsongen syntes han inte till så mycket, vilket sänkte hans betyg, men det var i mitten av säsongen då han visade varför Mourinhos förtroende ökade för honom.

Vi fick dock uppleva Khediras bästa tid under en kort period, eftersom han senare blev skadad. Totalt sett har det varit en bra säsong för Khedira, förutom att han missade sista delen av säsongen.

Xabi Alonso, Betyg: 3.

Alonso är en spelare som man förväntar sig ett bra arbete ifrån, och det har han klarat av. Men liksom Arbeloa, har han haft sina ”otursdagar”.
Det finns ingen tvekan om att Alonso bör vara en startspelare, eftersom han matcherna igenom tar stort ansvar, och får igång spelet. Han klarar av att både försvara och anfalla, men det är i matcherna mot de stora lagen som han tappar kontrollen.

Han har dock gjort ett antal fina passningar samt frisparkar, men jag skulle vilja se honom spela bättre mot de ”större” lagen.

Fernando Gago, Betyg: 2.

Argentinaren har inte spelat så många matcher att man kan bedöma honom, men i de matcher han har spelat har han varit helt okej, godkänd. Han är dock inte på samma nivå som Alonso, Khedira och Lass, men spelaren är fortfarande ung och kan utvecklas.

Esteban Granero, Betyg: 3.
Granero, som för det mesta är offensiv mittfältare, visade att han kan även spela bra defensivt.

Hans starkaste sida är passningar, teknik och skott, men det är inte alltid som han har visat sin talang. Så fort han får bollen, håller han den alltför länge och tittar upp alltför sent för att se efter passmöjligheter. Han har dock varit en bra assistman, samt en räddare i nöden.

Pedro Leon, Betyg: 2.
Trots att jag egentligen inte vill skriva det här, men ärligt talat var Pedro Leon säsongens sämsta köp.
Det betyder inte att han har varit en kass spelare säsongen ut, för i sina matcher med Real Madrid har han varit helt okej.
Men saken är att det var dåligt utav klubben att köpa en spelare som spelade nästan varje match med sin förra klubb, för att sedan flytta till Los Blancos där han endast sitter på bänken.

Han är godkänd och inget mer, men hade han fått mer speltid hade han kanske fått ett bättre betyg.

Sergio Canales, Betyg: 2.
Jag tycker inte att Canales var ett onödigt köp, utan istället var han en tidig värvning. I sina matcher med Real Madrid har han spelat helt okej, kämpat för att få en regelbunden plats i startelvan, men olyckligtvis har han inte lyckats med sitt mål.

Mesut Özil, Betyg: 4.
Kanske är jag lite snål med Özils betyg, men det sänktes på grund av hans obefintliga anfallsspel mot Barcelona. Özil har dock haft sina stunder.

Hans assist säsongen 10/11 är nästan lika många som Iniestas och Xavis assist tillsammans. Kanske bör han inte starta matcher som han inte har erfarenhet av, men det finns ingen tvekan om att Özil kommer att lysa i den vita tröjan de kommande åren. Hans passningar, mål, skott, dribblingar m.m. är unika.

I de flesta matcherna är det han som får igång spelet när de andra mittfältarna inte är med i matchen. För att ha varit tyskens första säsong med Real Madrid, har han varit utmärkt. Jag ser fram emot att se vad han har att komma med den kommande säsongen.

Ricardo Kaká, Betyg: 4.
Nu kan man ju undra hur jag tänkte med Kakás betyg. Brassen har ju missat mer än sex månader av säsongen 10/11, samt haft en dålig start när han återvände till planen.

Men när jag satte betyg på Kaká tänkte jag på brassens senaste matcher.
Han har fått en bättre form, nästan kommit in i startelvan, samt visat en glimt av tiden där han var som bäst.

ans bästa mål var det sista målet av honom mot Valencia, som var en av säsongens allra finaste mål.
Man förväntar sig att Kaká ska göra många mål, eftersom han är ju en attackerande mittfältare. Men Özil är väl också en attackerande mittfältare, men även han har inte gjort så många mål.

Så enligt mig har Kaká gjort en bra insats, eftersom han har liksom säsongen 2009/2010 haft ett otroligt bra samarbete med Cristiano Ronaldo, och det är alltid härligt att se något som nuförtiden kallas för ”CrisKaká”.

Angel di Maria, Betyg: 4.
Di Maria har varit en av säsongens bästa köp. Visst har han haft sina negativa sidor, som t.ex. filmningar, men när han endast spelar ”rent”, så njuter man av att se denna unga kille löpa och spela sitt spel.

Argentinaren har kunnat förgylla oss med sitt otroliga sätt att ta sig förbi försvararna, och sina fina passningar till lagkamraterna. Han löper som om livet står på spel och tillsammans med Mesut Özil, Ricardo Kaká samt Crsitiano Ronaldo är 23-åringen en av klubbens snabbaste spelare.
Förutom argentinarens otroliga assister har han även gjort underbara mål för Los Blancos.

Gonzalo Higuain, Betyg: 3.
Higuain hade en väldigt bra start på säsongen tills han drabbades av en skada som förstörde för honom resten av säsongen.
Han missade en stor del av säsongen, men hade sina stunder. När han återvände hade han endast en bra match, men jag hade hoppats på att se den gamla vanliga målgöraren för Real Madrid ösa in mål efter mål efter mål.

Men jag tror inte att han kommer att återfå sin form förrän om några månader. Dock har det varit bättre än ”endast” en godkänd säsong för Higuain.

Karim Benzema, Betyg: 4.
Även Benzema skadade sig och missade en del matcher av säsongen 2010/2011, men till skillnad från Higuain, återfick fransmannen sin form ganska snabbt.

En väldigt bra målgörare mot de ”mindre” lagen, men när det gäller de ”större” lagen hamnar han i bakgrunden. Det är Benzemas svag punkt som han borde förbättra. Annars har 23-åringen haft en bra säsong, och jag hoppas att han inte kommer att säljas i sommar.

Cristiano Ronaldo, Betyg: 5.
En definitiv femma för rekordbrytaren Ronaldo.

Detta var portugisens bästa säsong med Real Madrid hittills.
En perfekt avslutare, som har visat att även han kan passa bollar, det vill säga göra assist.

Han spelade inte själviskt, skapade flest målchanser, samarbetade med sina lagkamrater och gjorde 40 mål i La Liga på en säsong för Los Blancos.

Han har dessutom fått en bättre relation med Pepe och Marcelo. I sin första säsong med Real Madrid var det bara Kaká och Ronaldo som 'showade', men nu har flera spelare kommit in i ”gänget”.

Han har lätt för att ta sig förbi och dribbla av försvararna. Och sin starkaste sida är ju självklart att göra mål. Definitivt världens bästa spelare – inget snack om saken.

Emmanuel Adebayor, Betyg: 3.
Adebayor hade en fantastisk start med Real Madrid, samt en fin avslutning på säsongen.
Men det var inte förrän han spelade CL matchen mot Tottenham som han visade sin bästa sida.

Togolesen har haft sina fantastiska stunder, men även sina misslyckanden. Han har talangen och fotbollskänslan, men den hör inte hemma i Real Madrid.
En ganska bra halvsäsong av Adebayor som verkar gilla sitt liv i Spanien. Men att han stannar i huvudstadsklubben är osäkert.



Barca mästare på nytt!

Final i världens mest ansedda klubblagsturnering mellan två av historiens bästa lag. På världens mest kända arena.

Då blir det fotbollsfest. Och allra mest festar man i Barcelona efter segern i Champions league-finalen med 3—1 mot Manchester United.

- Publiken fick se att vi inte bara vann, utan också spelade en fantastisk match, sade Barcelonas tränare "Pep" Guardiola.

Finalen inför nära 90 000 åskådare på Wembley i London hade alla förutsättningar att bli en klassisk match — och blev det.

Alex Fergusons Manchester United hade laddat för revansch för 0—2-förlusten i Champions league i Rom för två år sedan. Men den förväntade kampen mellan två av fotbollshistoriens mest klassiska lag blev en uppvisning i anfallsfotboll.

I halvtid var ställningen visserligen 1—1 sedan Wayne Rooney kvitterat Barcelonas ledning (Pedro i minut 27) i 34:e minuten efter ett lyckat samarbete med Ryan Giggs, veteranen som gjorde sin första final i Champions league redan 1999.

Barcelona dominerade den första halvan av matchen. I den andra var laget fullständigt överlägset.

- Vi blev slagna av ett fantastiskt lag, men jag hade förväntat mig att vi skulle göra en bättre match. Vi måste ändå medge att vi blev besegrade av ett bättre lag, jag tror att det är det bästa lag vi har mött, sade Ferguson efter matchen.

Manchester United må ha försökt att undvika att upprepa misstaget från 2009, då laget blev initiativlöst. Men i lördagens final blev matchbilden likadan. Frågan är: finns det något lag som kan stå emot genialiteten, rörligheten och bollskickligheten som Barcelona presterar de dagar när spelet klaffar närmast hundraprocentigt?

Laget åstadkom farliga avslut i vart och vartannat anfall. Och med forechecking på ishockeymanér tog man snabbt tillbaka bollen innan desorienterade Unitedspelare hann hitta varandra. Det var spelare i rött och blått överallt.

Åtta minuter in på andra halvlek hittade Andres Iniesta en rättvänd Lionel Messi som i sin tur hittade rätt bakom en något felplacerad Edwin van der Sar, den 40-årige holländske målvakten som spelade sitt livs sista match.

Målet innebar att Messi tangerade holländaren Ruud van Nistelrooys rekordnotering från 2002/2003: tolv mål på en Champions league-säsong.

En kvart senare punkterade den spanske landslagsanfallaren David Villa matchen när han skruvade in 3—1.

Några minuter före slutsignalen steg jublet bland de spanska fansen när backveteranen Carles Puyol byttes in. Den ordinarie lagkaptenen fick ta över kaptensbindeln och kan nu, likt lagkamraterna Andres Iniesta och Xavi, se tillbaka på några hyggliga år: EM-guld 2008, Champions league-titel 2009, VM-guld 2010 — och seger på nytt i Champions league 2011.

En annan Barcelonaprofil som har haft några lyckade säsonger är Josep "Pep" Guardiola. Sedan 40-åringen blev lagets tränare 2008 har han för laget till tre raka ligatitlar och två Champions league-pokaler.

Kolla in målen :)


Champions League final! :D

Ikväll är det äntligen dags för final i Champions League!

På ena sidan står FC Barcelona redo för att bärga den ärofyllda pokalen för fjärde gången, på den andra står Manchester United som är redo för revanch efter 2-0-förlusten i finalen 2009.

Mitt Real Madrid gick ju tyvärr inte vidare till finalen efter att blivit utslagna av Barcelona, så självklart tänker jag inte heja på katalanerna i kvällens match.

I Premier League håller jag ju på Manchester City och deras lokalrivaler är ju det andra Manchesterlaget, United.

Men eftersom att United är C. Ronaldos gamla klubb så får jag heja på engelsmännen :)

Jag hoppas det blir vinst för United, 2-1.
Patrice Evra gör 1-0 i kanske den 11:e minuten, Messi/Xavi kvitterar strax efter halvtidsvilan och Rooney blir matchens hjälte med sitt 2-1! :D




Benzema tros stanna! :D

Den förra Lyon stjärnan, Karim Benzema, säger att han är säker på att den spanska huvudstadsklubben inte kommer att sälja honom om någon månad.

Den franska anfallaren Karim Benzema har sagt att han inte tror att den spanska klubben Real Madrid är ute efter att sälja honom i sommar.

Den franska målgöraren har ständigt kopplats med en flytt från Santiago Bernabeu-klubben trots att han har hittat målet många gånger under den första delen av säsongen. Klubbar som Arsenal och Juventus har kopplats med spelaren, men nu hävdar 23-åringen att klubben inte är intresserade av att sälja honom.

"Jag tror inte att Real Madrid kommer att sälja mig i sommar. Jose Mourinho har förtroende för mig och han vill ha kvar mig" sa Benzema till den spanska sporttidningen Marca. "Ni kommer att se den riktiga Benzema igen nästa säsong."

Sedan fortsatte den förra Lyon spelaren att prata om de senaste ryktena som säger att Los Blancos är intresserade av att signera Atletico Madrids Sergio Agüero.

"Agüero har definitivt kvalitén som krävs för att spela för Real Madrid."

Ser vi duon spela tillsammans även nästa säsong?


Reals interna skytteliga :)

* +1 enligt Marca
Spelare Minuter Mål La Liga CL CdR       Assist
Ronaldo          4829           53*          40*         6           7          12
Benzema        2880           26             15          6           5            7
Higuain           1850           13            10           2           1           6
Özil                3975           10             6            1           3          25
Di Maria          3700            9              6           3           0           20
Kaka               1043            7              7           0           0            5
Adebayor        1180            8              5            2           1            0

Helt okej målskörd eller hur? ;D

 

 

 


Raiola lämnar dörren öppen för Real Madrid!

Den svenska anfallarens agent, Mino Raiola, har sagt att om Real Madrid vill ha Zlatan Ibrahimovic, bör de prata med Milans vicepresident Adriano Galliani.

Rapporter säger att Real Madrids portugisiska tränare Jose Mourinho kämpar för att signera AC Milans svenska anfallare Zlatan Ibrahimovic.

Och nu har Ibras agent, Mino Raiola, gjort Milan direktörerna oroliga om att en överenskommelse med de spanska giganterna kan ske när som helst.

När Raiola pratade med den italienska tidningen Il Corriere dello Sport, sa han: "Om vi får ett omfattande förslag, kan något hända.. Men jag tror att Zlatan kommer endast lämna om Milan vill sälja honom."

"Vill Mourinho ha honom? Då måste (Real Madrid presidenten) Florentino Perez prata med (AC Milans vicepresident) Adriano Galliani. Enligt mig är Ibrahimovic den bästa spelaren i världen och därför är han värd lika mycker som Cristiano Ronaldo: 150 miljoner euro."

"Ibra sa att Milan kommer att vara hans sista klubb, men jag tror inte att det kommer att vara det."

På väg att vinna sin andra La Liga-titel?


Chelsea vill ha Kaká

Roman Abromavich vill signera Kaká till Chelsea för att hjälpa Fernando Torres att hitta sin form.

Chelseas president, Roman Abromavich, planerar att spendera mycket pengar i sommar på stora spelare. Och det är Real Madrids Kaká som står överst på ryssens shoppinglista.

Manchester Citys lagkapten Carlos Tevez och Real Madrids brasilianska stjärna Kaká ligger överst på Chesleas och Roman Abromavichs önskelista, rapporterar den engelska median.

Tidningen The Telegraph säger att Abromavich jobbar med sin plan om hur han ska signera den förra AC Milan stjärnan från Real Madrid till Stamford Bridge klubben.

Chelsea, som har kopplats med Kaká ett antal gånger denna säsong, hoppas att de kommer att nå en överenskommelse med både brassen och den spanska huvudstadsklubben för att sedan se playmakern bära den blåa tröjan.

Förutom Kaká och Carlos Tevez, är engelsmännen intresserade av att signera Romelu Lukaku, Kevin De Bruyne, Gregory Van der Wiel, Ante Vukusic, samt Neymar.

Abromavich är inte endast ute efter ett ungt lag, utan han vill också hjälpa den förra Liverpool stjärnan Fernando Torres att prestera mer i klubben genom att signera de tidigare nämna spelarna. Med detta sagt, vill Chelsea presidenten signera Real Madrids brasse för att hjälpa spanjoren att komma i form.



Snart kan dem båda spela i den blåa tröjan

Real Madrid nekade ett två miljardersbud! :D

Manchester City var seriösa med sitt bud på Ronaldo; engelsmännen försökte underteckna målgöraren för 200 miljoner euro.

Manchester Citys
megabud för Real Madrids superstjärna Cristiano Ronaldo var seriöst, har det avslöjats. Den spanska tidningen A Bola säger att trots att engelsmännen försäkrade om att de inte var intresserade av portugisen, försökte de att underteckna den förra Manchester United stjärnan.

Premier League klubben var villiga att betala hela 200 miljoner euro för att se den 26-årige spelaren bära den ljusblåa tröjan. Dessutom skulle man erbjuda spelaren ett kontrakt som är värt 17 miljoner euro per år, vilket är 7 miljoner euro mer än det han tjänar i Madrid.

Real Madrids president Florentino Perez har dock tackat "Nej" till deras erbjudande och hänvisade dem till Ronaldos svindlande 1 biljon euro klausul.



Stannar i Real!

Real Madrids kross! :D

Det blev en riktigt urladdning för Real Madrid i sista matchen. Laget vann med hela 8-1 och Ronaldo kom upp i historiska 40 mål.

Cristiano Ronaldo gjorde sitt 39:e ligamål för säsongen då han gav Real Madrid ledningen med 1-0 hemma mot Almeria. Därmed skrev han in sig i historieböckerna som den främste målskytten i spanska fotbollsligan under en säsong.

Tidigare delade Ronaldo rekordet med Hugo Sanchez (1989/90) och Telmo Zarraonandia (1950/51) på 38 mål. Det historiska målet kom redan efter fyra minuter då han från nära håll stötte in Sergio Ramos passning.

Emmanuel Adebayor ökade på Real Madrids ledning till 2-0, efter pass från Mesut Özil. Almeria reducerade genom Uche innan halvtidsvilan.

Efter paus kunde Benzema glida igenom och trycka dit 3-1 och Adebayor skulle kort därefter göra 4-1.

5-1 var fotbollsgodis. Sergio Ramos vände elegant spelet när han spelade upp till Ronaldo, som klackade bollen till Adebayor. Togolesen spelade sedan ut bollen till Ronaldo igen - som såg Benzema komma springandes och fransmannen slog in bollen i mål.

Det slutade inte där. Real Madrid nådde också milstolpen 100 för säsongen när Adebayor gjorde sitt tredje. En annan milstolpe nådde Ronaldo - som gjorde sitt 40:e mål i ligan till 7-1.

Mourinho slänge sedan in en debutant, Joselu. Med sin första bolltouch i La Liga gjorde han 8-1. Ronaldo hittade honom i straffområdet och Joselu drog till direkt - hur kyligt som helst. Det blev också matchens sista mål.

Kolla in målen! :D


City intog tredjeplatsen! :D

Två segrar på fyra dagar mot Stoke — och inte vilka som helst.

I lördags tog Manchester City sin första stora titel på 35 år tack vare 1—0 i FA-cupfinalen på Wembley. Tisdagskvällens 3—0 (Carlos Tevez 2, Joleon Lescott) i ligan gav betydligt mer än tre poäng.

City passerade Arsenal i tabellen och är nu trea inför söndagens sista omgång. Håller klubben placeringen betyder det raka spåret in i Champions leagues gruppspel i höst.

Carlos Tevez toppar nu skytteligan i Premier League med 21 fullträffar, lika många som lokalkonkurrenten Manchester Uniteds Dimitar Berbatov.

En omgång kvarstår nu att spela :)

Kolla in Tevez två drömmål! :D



Real och Milan överens?

Det sägs att Real Madrid och Milan har kommit överens om en bytesaffär för brassen Kaká och svensken Zlatan Ibrahimovic.

Den förra Barcelona anfallaren, och nu Milan spelaren, Zlatan Ibrahimovic sammankopplas med en flytt till den spanska huvudstadsklubben Real Madrid.

Den spanska tidningen El Mundo Deportivo säger att den svenska målgöraren kan vara inblandad i en bytesaffär med den brasilianska stjärnan Kaká.

Detta betyder att den förra Inter spelaren kommer att återförenas med sin förra tränare i Italien, Jose Mourinho. Real Madrid fansen däremot kommer förmodligen att inte acceptera denna affär med tanke på att han tidigare spelade för Santiago Bernabeu klubbens rivaler för bara ett år sedan.

Rossoneri har flera gånger deklarerat genom presidenten Silvio Berlusconi och vicepresidenten Adriano Galliani att man skulle välkomna Kaká tillbaka till Milan "öppna armar".

När man senare frågade Massimilano Allegri om han vet något om en sådan bytesaffär mellan hans klubb och de spanska giganterna, sa han: "Ett byte med Ibrahimovic och Kaká? Jag vet ingenting om detta."


Boatengs Moonwalk ;D

Att Kevin-Prince Boateng var en bra fotbollsspelare visste nog alla redan. Att han kan dansa som Michael Jackson och dessutom göra det med bravur var nog mindre känt.

Till låten "Billy Jean" svänger han här om och får Zlatan och hela Milan att jubla unisont över hans klockrena imitation, i full MJ-mundering :D


Milans guldkross! :D

Zlatan Ibrahimovic stod över Milans guldmatch på San Siro.
Men det blev utklassning ändå mot Cagliari.

Inför matchen hyllade 50 000 fans laget längs en kortege genom centrala Milano. På San Siro väntade fullsatta läktare – och en match av akademisk betydelse. Cagliari ligger fast i tabellens ingenmansland, utan risk för nedflyttning eller chans till Europaspel.

I det läget valde Massimiliano Allegri att vila Zlatan Ibrahimovic som varit småskadad den senaste veckan.

Brassen Robinho öppnade målskyttet med 1-0 efter en säker bredsida sedan han dribblat snyggt in i straffområdet. Bara en minut senare utnyttjade Gattuso ett försök till rensning och reflexnickade bollen som Agazzi försökt skicka iväg. 2-0 i öppet mål. Trean rullade Robinho in på passning av Pato.

Cossu lurade sedan Yepes helt i 38:e och satte reduceringen till 3-1. Med kvarten kvar bjöd Milan på fotbollsgodis, där Pato, Robinho och Seedorf klapp-klappade sig igenom försvaret. Målet är Seedorfs fjärde för säsongen.

Och visst jublade publiken över alla mål - men allra gladast blev de när Filippo Inzaghi, 37, gör comeback efter 82 minuter. Inhoppet var hans första match sedan i november och skadan i Champions League, mot Real Madrid.

Kolla in målen, jublen och den fantastiska stämningen ;)


Storslam för Manchester! :D

Båda Mancesterlagen tog varsin titel på lördagen. Men lokalrivalernas titelstatistik i den engelska fotbollen skiljer sig en hel del från varandra.
Manchester United:

Ligan: 19 titlar (senaste 2011)
FA-cupen: 11 (senaste 2004)
Ligacupen: 4 (senaste 2010)

Manchester City:

Ligan: 2 (senaste 1968)
FA-cupen: 6 (senaste 2011)
Ligacupen: 2 (senaste 1976) (TT)


C. Ronaldo - historisk tremålsskytt! :D

Ronaldo gjorde tre mål och går nu mot skytteligaseger i La Liga, samtidigt som han är Real Madrids bästa målskytt någonsin under en ligasäsong.

Real Madrid skulle ta ledningen när Ronaldo gick upp och nickade in 1-0 en bit in i den första halvleken.
Samme Ronaldo skulle sedan utöka Reals ledning i den andra halvleken, vilket gör att Barcelona får fixa biffen själv på onsdagen.
Ronaldos andra mål var hans 35:e i La Liga den här säsongen, vilket innebär att han är den bäst målskytten någonsin under en ligasäsong i Real Madrids historia, före Ferenc Puskás.

Benzema kunde även göra 3-0 när Alonso hittade Benzema med en fin djupledsboll och fransmannen behärskat kunde rulla in bollen efter att bara ha varit inne på plan i knappt en minut. Precis innan matchens slut skulle sedan Ronaldo få göra sitt tredje mål från straffpunken.

C. Ronaldo kan nu tangera Hugo Sanchez La Liga rekord med 38 fullträffar under en och samma säsong ;)

Se fullträffarna! :D


Man City till Champions League! :D

Manchester City har nått sitt stora mål. Laget kommer att få kvala till Champions League nästa säsong efter 1-0 mot Tottenham.

Manchester City är klara för Champions League-kval efter att ha säkrat att bli minst fyra i Premier league under tisdagskvällen.

Peter Crouch, som sköt Tottenham till den finaste av klubbturneringar förra säsongen, när han avgjorde mot City, skulle återigen spela en avgörande roll. Han styrde in matchens enda mål i den första halvleken, efter en fast situation från City.

Kolla in "CL-målet" (ca 1:55 in i klippet) :D




City ryktet stämmer inte

Zlatan Ibrahimovic nobbar Manchester City - Mino Raiola dödar ryktet.

Manchester City kan glömma Zlatan Ibrahimovic. Svensken stannar i Milan.
- Jag förstår inte varför alla tror att Zlatan ska till Manchester City, säger agenten Mino Raiola till fotbollskanalen.se.

I dag avslöjar engelska medier att Manchester City, som är klart för Champions League, vill värva Zlatan Ibrahimovic. Lagets tränare Roberto Mancini bekräftar att en anfallsplats är vigd åt svensken. Men, nu kan fotbollskanalen.se avslöja att City kan glömma Zlatan - svenskens agent Mino Raiola anser att ryktet är absurt.

- Det här är en väldigt konstig situation. Zlatan har ett fyraårskontrakt med Milan, som vi skrev förra året. Och jag förstår inte varför alla tror att Zlatan ska till Manchester City. Egentligen är det lika bra att inte kommentera sådana här rykten, säger Zlatans agent Mino Raiola.

I lördags vann Milan den italienska ligan - och mitt i firandet berättade Zlatan för fotbollskanalen.se att alla rykten om en flytt är falska.

- Jag kommer att stanna i Milan, allt annat är bara nonsens. Man får inte glömma att den här säsongen i Milan gav mig tillbaka mitt leende. Det är klart att jag stannar.

Ibrahimovic trivs med Pato och Milan


Palermo vidare till final!

Ett gult kort, ett stolpskott och ett mål.
Zlatan Ibrahimovic fick ett händelserikt inhopp i cupsemifinalen mot Palermo.

Men svenskens reducering på tilläggstid räckte inte och Milan är utslaget, efter en kaotisk 1-2-förlust (2-2 i första mötet på San Siro).

Italienska mästare i lördags. Utslagna av Palermo i cupsemin på tisdagen. Milanspelarnas jakt på en dubbel tog abrupt slut på bortaplan på Sicilien.
Zlatan Ibrahimovic, som vrickade foten mot Roma i lördags, fick börja på bänken men blev inbytt strax efter 0-1-målet. Det blev dock inget roligt inhopp för svensken, som drog på sig ett gult kort strax efter bytet.

Och när han senare fick chansen att ta Milan tillbaka in i matchen, gick skottet i högra stolpen, rullade längs med mållinjen och touchade även den andra stolpen.
Precis som i den första semifinalen, där Palermo klarade 2-2, blev Ibrahimovic målskytt. Den här gången blev det dock bara ett tröstmål och Palermo ordnade en ny triumf mot Milan.

Giulio Migliaccio gav hemmalaget ledningen efter en kvart av andra halvleken. Sedan följde några kaotiska minuter - inte minst för Cesare Bovo. Efter ett misslyckat ingripande av Mark van Bommel, som fick rött kort, gjorde Bovo 2-0 på straff. Bara för att själv bli utvisad mindre än en minut senare, efter det att han klumpigt sparkat Milananfallaren Pato i ansiktet.



Ibrahimovics reducering hjälpte föga

Ronaldo - fyramålsskytt! :D

Lionel Messi verkade ohotad i skytteligan – men då slog Cristiano Ronalo till och satte FYRA mål mot Sevilla.

Real Madrid
sköt därmed upp ärkerivalen Barcelonas titelfirande, tack vare sin mycket övertygande 6-2-seger på bortaplan. Utöver Ronaldos pytsar stod Kaka och Sergio Ramos för ett mål vardera.

Det var den sistnämnde som inledde målskyttet med en vältajmad nick efter 20 minuter, på Mesut Özils precisa hörna. Sedan följde en halvvolley av Ronaldo plus en vacker curl från Kaka – innan Ronaldo smackade in ett äkta hattrick i andra halvlek.

Han har nu gjort 33 mål i La Liga, mot Lionel Messis 31. Svarar argentinaren i kväll, i derbyt mot Espanyol, måntro?

C. Ronaldo mäktar sig med hela 59 ligamål på 60 ligamatcher för Real Madrid sedan flytten från United! :D

Kolla in målfyrverkeriet :D


Scudetton till Milan! :D

En mållös match gör sällan någon glad. Men för Zlatan Ibrahimovic och Milan räckte 0-0 mot Roma. Poängen innebär att svensken är italiensk mästare. Igen.

Han har gjort det många gånger förr, Zlatan Ibrahimovic. Efter titlarna med Ajax, Inter och Barcelona, samt de båda som Juventus senare fråntogs, är svensken nu uppe i nio seriesegrar och har nu vunnit åtta ligaguld i rad sedan flytten ut i proffslivet.

Milan har under våren fått klara sig utan den svenska anfallsstjärnan i hela fem matcher på grund av två röda kort. Återkomsten blev dock inte den succé som de tusentals Milansupportrarna som tagit sig till Olympiastadion i Rom hade hoppats på.

Men vad gjorde det. Med två omgångar kvar är Milans försprång till Inter nu definitivt ointagligt och den 18:e ligasegern i klubbens historia är ett faktum.

Roma inledde klart bäst och redan en knapp kvart in i matchen fick Mirko Vucinic en jättechans från nära håll - matchens kanske bästa möjlighet - men Milanmålvakten Christian Abbiati fick i sista stund upp armarna och lyckades rädda.
Zlatan Ibrahimovic fick däremot inte särskilt många bollar att jobba med. En djupledspassning från Robinho kort före pausvilan hittade dock fram till Ibrahimovic, men svenskens skott gick utanför.

Ibrahimovics nästa chans kom i 51:a minuten, då han helt fri försökte jaga ifatt bollen i Romas straffområde. När svensken föll efter närkontakt med Romamålvakten Doni skrek Milansupportrarna efter straffspark, men domaren valde att fria.

Milan hade senare ytterligare flera bra tillfällen till att spräcka nollan. Men 0-0 stod sig och "Scudetton" - den första sedan 2004 - är i hamn.
Det stod dock redan innan matchen klart att det inte skulle bli något längre firande för Milanspelarna. Redan på tisdag kommer nästa viktiga match, semifinalreturen i italienska cupen mot Palermo. Det sicilianska laget fick med sig 2-2 från San Siro.
Den stora festen - för laget - kommer i stället på hemmaplan på lördag, då Milan tar emot Cagliari.

Kolla in firandet! :D

Zlatan efter guldet ;D


Robinho: Ikväll vinner vi Scudetton

Roma på bortaplan är inte den enklaste uppgiften – men Robinho verkar säker.
- I kväll vinner vi Scudetton, säger Milanbrassen.

Bara en poäng till behövs, sedan är det kokta fläsket stekt och saken biff. Så länge ”Rossoneri” inte förlorar på Stadio Olimpico kan de titulera sig italienska mästare och inleda sitt guldfirande.

- Roma har en del fantastiska spelare, men vi åker dit med ett enda mål: Att plocka den där poängen som behövs. Milan satsar alltid på att vinna, och i kväll vill vi säkra titeln i Rom, säger Robinho.

Han anser att laget har toppat formen och bara behöver komma upp i normal standard för att slå Roma.

- Jag kom hit förra året för att vinna något stort och viktigt. För att skriva in mig i klubbens historieböcker. Det är därför jag känner mig så lycklig nu, säger Robinho.


George Clooney, 50

Född: 6 maj 1961, Lexington, Kentucky, USA
50 år gammal
Dejtat: Lucy Liu, Teri Hatcher, Sarah Larson
Känd för: Clooney är en amerikansk skådespelare som bl.a. medverkat i tv-serien Cityakuten där han också fick sitt stora genombrott. Deeesutom är han känd från Oceans-filmerna.

Clooney har två gånger blivit utnämnd till Världens sexigaste man av People's Magazine (1997, 2006).


935 miljoner kronor för Hulk!

Milan uppges vilja värva Portos superanfallare Hulk. Portobossen Pinto Da Costa sätter dock en dyr prislapp på sin guldklimp.
- Han kostar 935 miljoner kronor, säger han.

Hulk gör succé i den portugisiska ligan och är en kraftigt bidragande orsak till att Porto går mot final i Europa League. Brassen med det färgstarka artistnamnet jagas nu av flera storklubbar, däribland Milan. Vice-presidenten Adriano Galliani har erkänt att han vill värva Hulk.

- Det måste vara ett skämt, säger Portobossen Pinto Da Costa till portugisiska medier.

- Vi har inte fått några bud på våra spelare, men om man vill köpa dem får man betala det som utköpsklausulerna kräver. Hulk kostar 100 miljoner euro (935 miljoner kronor) och jag tänker inte släppa honom ens om någon erbjuder 99 miljoner euro, fortsätter Da Costa.

Hulk leder den portugisiska skytteligan överlägset med 22 mål på 28 matcher, i ett Porto som vunnit 26 matcher och spelat två oavgjorda.


Hulk, som inte ska förväxlas med den gröna Hulken

Samma domare för Zlatan

Zlatan Ibrahimovic kan på lördagen vara tillbaka i Milans startelva efter sin tre matcher långa avstängning. Men svensken lär få vakta sin tunga i bortamatchen mot Roma, konstaterar Corriere dello Sport.

Huvuddomaren heter nämligen Emidio Morganti, samme domare som gav Ibrahimovic rött kort mot Fiorentina senast.

Milan leder ligan med åtta poäng före Inter och behöver bara en poäng på de tre återstående matcherna för att ta hem titeln.

Ställningen i Serie A (tre omgångar återstår)

Serie A                  S      V    O    F    P
1         AC Milan    35    23    8    4    77
2         Inter          35    21    6    8    69
3         SSC Napoli 35    21    5    9    68



Ibrahimovic kan lägga beslag på Scudetton redan på lördagen

Mourinho stannar i Real Madrid

José Mourinho stannar ett år till i Real Madrid, enligt the Guardian.
Detta trots förlusten mot Barcelona i Champions League på tisdagen.

Den brittiska tidnignen refererar till klubbkällor hos spanjorerna, som berättar att ett planeringsmöte mellan Mourinho och presidenten Floretino Perez är schemalagt till nästa vecka. På agendan finns ingen punkt rörande portugisens vara eller inte vara, utan sammanträdet ska i stället handla om sportsliga strategier för den kommande säsongen.

Den enda triumfen som Real Madrid firat den här säsongen var finalsegern mot ärkerivalen Barca i Copa Del Rey, men minuskontot kan uppfattas som tyngre. Varken i La Liga eller Champions League förmår man att hota om guldet, och Mourinhos egen monstersvit sprack förra månaden. Innan dess hade han varit obesegrad på hemmaplan med alls sina lag sedan 2002, då han basade för Porto.

Delar av supproterskarorna har även kritiserat Mourinhos defensiva doktrin i flera Clásicos mot Barca. Men trots det erfar The Guardian att allt finns på plats för en fortsättning med ”Marängerna”.


The Special One!

"Miljoner såg att vi borde fått mål"

José Mourinho var på hotellet – då tog Reals andretränare upp fajten med domarkåren.
- Miljoner såg att vi borde fått mål, säger Aitor Karanka.

Andra halvlek hade nyss börjat när Cristiano avancerade från mittplanen, mot Barcelonas straffområde vid ställningen 0-0. Men han gick omkull, och föll över Javier Mascherano – som i sin tur också ramlade.

I samma sekvens slet sig Gonzalo Higuaín loss och placerade in bollen bakom Victor Valdes. Men domaren godkände inte målet, utan gav Barcelona frispark, för situationen med Mascherano.

- Efter allt som hänt och sagts är det ganska uppenbart att vi haft rätt hela tiden. Nu förstår alla vad vi menar. Miljoner människor såg den här händelsen, säger Aitor Karanka på presskonferensen efter El Clásico.

Till sist slutade mötet 1-1 och Barca gick vidare med sammanlagt 3-1 till final 28 maj. Även Iker Casillas uttrycker skepsis över det bortömda målet.

- Allt är emot oss, som vanligt. Men jag vill inte säga mer, med tanke på vilka konsekvenser det kan få, säger han.


Drogba till City?

Chelseas Didier Drogba är på väg till Manchester City. Stjärnanfallaren kommer erbjudas ett treårskontrakt för att ersätta Carlos Tevez, det skriver den franska tidningen L'Equipe.

Mycket talar för att Didier Drogbas tid i Chelsea lider mot sitt slut. Anfallaren har under våren fått finna sig i nyförvärvet Fernando Torres skugga och stundtals varit petad – något som fått rykten om en flytt från London att cirkulera. Nu pekar fransk media ut ivorianen som Carlos Tevez ersättare i Manchester City.

Manchesterklubben sägs förbereda ett treårskontrakt med en inbyggd löneökning för att locka över Drogba till City. Detta för att ersätta lagkapten Carlos Tevez som av allt att döma är på väg bort från England och Premier League.

Tidigare har Didier Drogba kopplats ihop med Tottenham och sin tidigare klubb Marseille.


Ibrahimovic mot Filosofen?

Zlatan kan få göra upp med "Filosofen". I sommar deltar Milan och Barcelona i Audi cup.

26-27 juli kommer Barcelona, Bayern München, Milan och Internacional att spela i Audi cup.

Det är andra gången turneringen spelas.
Första gången vann hemmalaget Bayern München efter att ha besegrat Manchester United i finalen.

Matcherna spelas på Allianz Arena i München.

Det är inte helt säkert att Barcelona får möta Milan.
Matcherna är inte lottade ännu, men de kommer att spelas semifinaler direkt. Därefter möts vinnarna i final och förlorarna i match om tredje pris.


RSS 2.0