Real upp i serieledning! :D

Real Madrid vann gårdagens match mot Getafe med 4-2 och ligger på första plats i ligan efter att Barcelona fick ett 2-2 resultat mot Real Sociedad.

Karim Benzema gjorde två mål; det första i första halvlek och det andra i andra halvlek och Cristiano Ronaldo samt Gonzalo Higuain gjorde varsitt mål.

Kolla in målen nedan :D

Agüeros hattrick show mot Wigan! :D

Snacka om succé. Kun Agüero levererar i Manchester City. Mot Wigan gjorde han lagets samtliga tre mål.

Manchester City inledde mötet med Wigan genom att rulla upp ett finfint anfall till 1-0. Ganska exakt efter en kvart får David Silva bollen på vänsterkanten, samspelar med Carlos Tevez, sprintar fran till straffområdet - och väggar till sig ett perfekt skottläge.

Men i stället för att skjuta väljer han att passa en instormande Kun Agüero som tar med sig bollen förbi sin back och kyligt placerar in 1-0.

Kort senare får City straff - men Tevez bränner den slarvigt med ett löst försök som Al Habsi enkelt avvärjer.

Efter 63 minuter gör Agüero sitt och matchens andra mål. Den argentinske anfallaren visar vilket bra nyförvärv han är.
Sex minuter senare var det dags igen. Agüero gjorde sitt tredje mål för dagen och sitt sjätte mål för säsongen!