Barcelona kan få poängavdrag ;)

Det råder frågetecken kring Barcelonas match mot Osasuna som först sades vara uppskjuten, men som nu kanske ändå måste spelas - annars riskerar Barcelona att straffas.

Barcelonas flyg ställdes in varpå man inte kunde ta sig till Pamplona för att möta Osasuna - men nu kommer rapporter från Spanien som säger att Barcelona kan tvingas spela matchen eller få poängavdrag.
- Det är en konstig situation, alla andra lag vidtog åtgårder utom Barcelona som satt kvar lugnt hemma. För grejen är att det var aldrig officiellt att matchen var uppskjuten. Det var bara Barcelona som sagt det. Osasuna visste inget och förbundet visste inget, säger fotbollskanalen.se:s Spanienbloggare Per Zander från madrid.

Man pekar på exempelvis Valencia som valde att åka buss redan igår kväll, något man menar att även Barcelona kunde gjort.
- De hade till och med kört upp bussen till Pamplona för att kunna hämta dem på flygplatsen, så den var på plats - så laget kunde ha åkte redan. Och de visste att det skulle bli problem med flygen.
- Det kan bli svårt för förbundet att ge Barcelona möjlighet att göra som de vill för då kan det ses som att de gynnar Barcelona, säger Zander.

Det senaste som gäller är nu att matchen ska spelas ikväll, klockan 20.00.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0