Milans första titel för säsongen bärgad!

Zlatan Ibrahimovic och Kevin-Prince Boateng gjorde varsitt mål när Milan vände och vann den italienska supercupen mot Inter i Peking.

Efter fem minuters spel fick Robinho fram bollen till Zlatan Ibrahimovic som chippade den vidare till Robinho som gick i djupled. Robinhos skott gick dock både över och bredvid. Annars var det Inter som ägde den första kvarten i supercupfinalen.

Gennaro Gattuso drog på sig ett gult kort efter 20 minuter, och var nära att få ett till när han fällde Joel Obi ett par minuter senare. Gattuso klarade sig dock kvar på planen, men på den efterföljande frisparken gjorde Wesley Sneijder 1-0. Holländarens hårt skruvade skott gick in i första krysset och Cristian Abbiati kunde inte hålla bollen trots att han var på den.

I den 40:e minuten slog Ignazio Abate ett snyggt inlägg som Kevin-Prince Boateng satsade på. Ghananen stoppades av Walter Samuel - men Zlatan Ibrahimovic lyckades nicktoucha inlägget. Svenskens nick gick dock i stolpen.

Zlatan var framme igen i den 57:e minuten när han väggspelade sig fram till ett läge med hjälp av Kevin-Prince Boateng. Samuel hann dock emellan och stängde effektivt vägen för Ibra.

Tre minuter senare kom dock målet. Milan bet sig fast på Inters planhalva, och Robinho hittade Seedorf med en utsökt chip. Seedorf spelade snyggt in i mitten där Zlatan vräkte sig fram och nickade in 1-1 i öppet mål.

Minuten efter målet byttes Robinho ut - in kom Alexandre Pato.

I den 69:e minuten låg Pato bakom Milans ledningsmål. Anfallaren tog emot en långboll och sköt ett vasst skott som Julio Cesar lyckades parera. På returen kom dock Kevin-Prince Boateng farande och glidtacklade in 2-1.

Inter bytte in unge talangen Luc Castaignos och började pressa för ett kvitteringsmål. I den fjärde övertidsminuten blev Samuel Eto'o frispelad och satte 2-2 - trodde alla. Men linjedomaren hade, helt korrekt, vinkat av kameruniern för offside.