Inter - Roma, ett riktigt målkalas

Inter - Roma var en riktigt målrik tillställning, hela åtta mål fick vi se.
Slutresultatet skrevs 5-3 till Inter.

Wesley Sneijder gjorde matchens första mål efter tre minuter. Tio minuter senare kvitterade Romas Simplicio.

Roma hade precis varit nära flera gånger om, med försök från Vucinic, Menez och Riise, innan Inter kontrade genom Samuel Eto'o - som vände in i planen och tryckte in bollen i bortre, 2-1 Inter.

I andra halvlek såg matchen ut att punkteras. Wesley Sneijder slog en väl avvägd passning i djupet till Pazzini, som drogs ned i straffområdet av Burdisso. Rött kort och straff - och där var Samuel Eto'o iskall. Motta ökade sedan på till 4-1 och då trodde ingen att ett Roma med tio man kunde komma igen. Men det gjorde man.

Vucinin prickade in 4-2 bara kort därefter. När då Loria petade in 4-3 i en trasslig situation fick matchen plötsligt liv igen. Men Roma skulle inte komma närmare. På övertid kunde Cambiasso fastställa slutresultat till 5-3.