Milan förlorade första

Tottenham vann över Milan på San Siro med 1-0.
Aaron Lennon sprintade ifrån Mario Yepes och serverade Peter Crouch öppet mål. Zlatan var förstås besviken efter matchen:
- Vi vågar inte lika mycket som i ligan. Det här är Champions League och det är en helt annan sak, sa han till Viasat efter matchen.

Zlatan var annars oerhört nära att kvittera, när han på stopptid fick bollen i nät med en riktig konstspark. Ibrahimovic jublade tillsammans med hemmapubliken på San Siro - innan domaren dömde bort målet.

– Vi gjorde ett mål men jag tror det var offside. Det är inget att tänka på. Det är bara att gå vidare och lära sig från sina misstag.

Ibrahomvic var dock inte offside i det läget. Reprisbilderna kunde visa att Zlatan knuffade bort sin försvarare i straffområdet, och att det var det domaren blåste för.

När slutsignalen ljöd bröt ett stort tumult ut och Gennaro Gattuso attackerade, av okänd anledning, Tottenhams assisterande tränare Joe Jordan. Ibrahimovic hade ingen aning om varför.

- Jag såg bara en massa folk springa in i tunneln, säger han.

Nu måste Milan vinna i London för att kunna gå vidare, mot ett lag som bara förlorat en gång i ligan på White Hart Lane. Returen spelas den 9:e mars.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0