Milan vann

Den oväntade matchvinnaren mellan Milan och Juventus blev Gennaro Gattuso. Mittfältaren gjorde matchens enda mål.

Milan har redan Massimo Ambrosini och Andrea Pirlo skadade. Gennaro Gattuso är avstängd mot Tottenham i Champions League-returen och varken Mark van Bommel eller Urby Emanuelsen är registrerade för spel. Mycket tungt för Milan som i mötet mot Juventus hemma fick Kevin-Prince Boateng skadad i den första halvleken.

Men i hans frånvaro fick en annan mittfältare visa upp sig. Gennaro Gattuso sköt 1-0 för gästerna med ett vänsterskott från straffområdskanten drygt 20 minuter in i den andra halvleken.

Målet var Gattusos första sedan januari 2008 och blott det åttonde på 355 matcher i Serie A sedan 1996.

Segern kan ses som tämligen säker - Juventus hade inte ett enda avslut på mål i hela matchen :)