Första titeln för säsongen

Matchen mellan Chelsea och United slutade 1-3 och därmed går United iaf inte titel lösa denna säsong :)
Valencia gav United ledningen efter 41 minuter, i den 76:e matchminuten nätar nyförvärvet Hernandez som byttes in i halvtid. 2-0 resultatet står sig ända till den 83:e minuten då Chelseas Salomon Kalou reducerar, men det hjälpte föga då Berbatov ökade på och fastställde slutresultatet till 1-3 i den 90:e minuten.
Startelvor:

Chelsea:

Hilario – Paulo Ferreira, Branislav Ivanovic, John Terry, Ashley Cole – Frank Lampard, John Obi Mikel, Michael Essie – Salomon Kalou, Nicolas Anelka, Florent Malouda.

Manchester:

van der Sar; O'Shea, J Evans, Vidic, Fabio; Valencia, Carrick, Scholes, Park; Rooney, Owen

Ola Toivonen nätade två gånger om mot Herenveen i holländska ligan. Matchen slutade 3-1 till PSV där även Berg fick debutera och han var nära att göra mål för sin nya klubb...PSV sägs ha ett krav på Berg, att han gör minst 20 mål denna säsong...kan bli tufft men runt 12-15 mål når han nog tror jag.