2006: VM-finalister...2010: VM-tabellfyror

Haha vilket fiasko för både frankrike (VM-finalist 2006) och italien (VM-mästare 2006), båda lagen kom sist i respketive grupp.

Anelka i det franska laget skickades hem innan sista gruppspels matchen ens hade spelats, pga att han kallade den franske tränaren Domenech för "jävla horunge" haha, det blir inget mer i landslagströjan för den delen heller för Anelka, surt.

Men surast är det nog för de regerande världsmästarna från turin 2006, visserligen lyckades de skrapa ihop 2p (1p mer än frankrike) men att kryssa mot lag som paraguay och nya zeeland och sedan torska mot slovakien (!!!) med 3-2 måste ha varit en bitter känsla för de annars självsäkra italienarna. Förnedrande för de regerande mästarna att inte ens ta sig vidare från gruppen... miglior fortuna la prossima volta (bättre lycka nästa gång) :)

Fast de båda lagen är inte ensamma om att bli förnedrade, stackars nordkorea släppte in hela sju bollar i matchen mot portugal. 1-0 i halvtid för ronaldo och hans gäng men sedan i andra halvleken trummade de på ;)
Se hela bilden

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0