Anfallsglad fotboll :D

Vilka matcher vi har bjudits på i dessa åttondelsfinaler. Argentina-Mexico slutade 3-1, Tevez blev tvåmålskytt och Higuain stänkte dit en fin balja!

Om man gillade vad man såg i den matchen så gillade man Brasilien-Chile matchen än mer.
Det blev ett riktigt offensivt sprudlande Chile som anföll rätt bra faktist de första 30 minutrarna innan brassen Juan distinkt nickade in 1-0 på en väl slagen hörna och de var bara början på den sambafotboll som publiken och tv-tittarna bjöds på under resten av matchen (av brassarna såklart).

2-0 målet kom i den 38:e matchminuten, 4min efter ledningsmålet. En riktig delikatess för alla fotbollsälskare!
Robinho snappar up en boll på kanten, löper förbi sin motståndare, ser att Kaka är fri och slår sedan en passning till Kaka som släpper iväg bollen med ett tillslag (mottagning och pass i en å samma veva, riktigt läckert) fram till Luis Fabiano som på alldeles egen hand öppnat upp försvaret. Fabiano tar emot bollen och när alla tror att han ska skjuta, petar han istället fram bollen, rundar iskallt målvakten å sätter dit bollen i öppen kasse...riktigt fin lir av de tre offensiva stjärnorna i brasilien.

http://www.fotbollskanalen.se/1.1696912/2010/06/28/tv_brassarnas_sambashow_mot_chile_dansar_in_2_0_och_3_0
(ovanstående länk visar 2-0 målet, checka in den)

3-0 målet kom från en utspark av Julio Cesar (målvakten i Brasilien) som Robinho nickade ner till Ramires som löper hela 41m med bollen innan han, strax utanför straffområdet, spelar bollen till Robinho som läckert bredsidar in bollen bakom chiles målvakt.

http://www.fotbollskanalen.se/1.1696912/2010/06/28/tv_brassarnas_sambashow_mot_chile_dansar_in_2_0_och_3_0
(3-0 målet :D)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0