Zlatan - kungen i milano

Milan vann matchen hemma mot Palermo.
Pato gjorde 1-0 redan efter knappt 29 minuters spel. Palermo kvitterade dock i den 63:e. Minuten efter det klev Pato av skadad som nu kan missa milanoderbyt i helgen.

Milan fick sedan en rättvist dömd straff som Zlatan Ibrahimovic förvaltade med ett stenhårt skott i målvaktens vänstra stolpe, vilket även betydde, inte bara 2-1 i matchen, utan även Zlatans 100:e mål i Serie A.
Några minuter senare drev han själv upp bollen mot straffområdet från vänsterkanten och spelade snett in och bakåt mot Robinho som gjorde 3-1.
Robinho hade sedan chansen att "ge tillbaka" till Zlatan när brassen kom fri mot målvakten och kunde spela Zlatan till vänster men passen av Robinho var för slarvigt slagen och chansen rann dem ur händerna.

Milan toppar nu ligan inför derbyt mot Inter i helgen.