Champions League resultat (första omgången) :)

Grupp A

Werder Bremen - Tottenham 2-2
Twente - Inter 2-2
Intressant öppning i gruppen, alla lagen spelade oavgjort med samma resultat, 2-2. Bäst utgångsläge i att försöka ta en andra plats i gruppen fick väl kanske Twente som alltså spelade lika (2-2) mot regerande CL-mästarna Inter, som ses som favorit att vinna gruppen. Lyckas de ta tre poäng mot Bremen (som jag tror slåss om tredje platsen med Twente) så har de stor chans att gå vidare.
Grupp B

Benfica - Hapoel Tel-Aviv 2-0
Lyon - Schalke 1-0 (tror Kim Källström blev inbytt på övertid i den andra halvleken)
De båda favoriterna i den här gruppen började båda med en seger. Lyon och Benfica har nu bra utgångslägen att ta sig vidare, främst Lyon som redan har vunnit mot Schalke hemma nu och som är svårare motstånd än Tel-Aviv.
Grupp C

Man United - Rangers 0-0
Bursaspor - Valencia 0-4
Inte ett så smart drag av Sir Alex att ställa upp med b-laget mot ett defensivt Rangers. Det blev bara 0-0 samtidigt som Valencia ådrog sig en allvarlig skada, tror han bröt foten och skenbenet och han lär bli borta runt ett år, synd för United.
Valencia lyckades fullkomligt köra över sitt motstånd även utan David Villa (Barcelona) och David Silva (Man City). Faktum är att de tre nyförvärven gjorde tre av Valencias fyra mål, mycket lyckade värvningar så pass ;)
Grupp D
FC Köpenhamn - Rubin Kazan 1-0
Barcelona - Panathinaikos 5-1
En rejäl utklassning av Barca mot det grekiska motståndet, dock efter att bortalaget lyckades göra första målet.
Rubin Kazan som förra året lyckades vinna över Barcelona hamnade i samma grupp som dom igen men deras första match mot vårat nordiska hopp FC Köpenhamn lyckades de inte vinna mot.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0